Κλειδωθείτε και δώστε λύσεις- Ανοιχτή επιστολή του κ.Κώστα Λεβέντη προς τους Έλληνες και Ευρωπαίους βουλευτές

28 Feb 2016, 11:53 | ΑΠΟΨΗ

TornosNews.gr

Κλειδωθείτε και δώστε λύσεις- Ανοιχτή επιστολή του κ.Κώστα Λεβέντη προς τους Έλληνες και Ευρωπαίους βουλευτές

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ανοικτή επιστολή στους 300 του Ελληνικού Κοινοβουλίου και στους 751 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τον κ.Κώστα Λεβέντη, τουριστικό επιχειρηματία και αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων:

Κλειδωθείτε στους χρυσοπληρωμένους χώρους  από τους  κατοίκους αυτής της Ηπείρου, όπου λειτουργεί αυτή η αλά καρτ ιδιόμορφη δημοκρατία, σ' αυτή την χρονική στιγμή και αποφασίστε ομόφωνα, αλλιώς θα σας καταγράψει η ιστορία για τους πιο ανίκανους πολιτικούς της ιστορίας του Ελληνικού κράτους και της Ευρώπης.

Δεν θα προσφέρετε τίποτε στις επερχόμενες γενιές, ενώ θα καταστρέψτε αυτά που κάποιοι οραματίστηκαν για την Ευρώπη των Λαών, για την Ευρώπη της Αλληλεγγύης. 

Είναι τρέλα, είναι αδιανόητο σ αυτή την χρονική στιγμή να μην μπορούνε να βρουν την χρυσή τομή και να καταγράψουν ομόφωνη απόφαση  για να λυθούν αφ’ ενός τα χρονίζοντα προβλήματα που οι ίδιοι η οι προηγούμενοι δημιούργησαν και που μεταπολιτευτικά παίρνουν συνεχόμενες αναβολές για λόγους μικροκομματικών συμφερόντων, αφ’ ετέρου να δίνουν το δικαίωμα στους δανειστές μας να παίζουν παιχνίδια σε βάρος μας με τελικά θύματα τον λαό με τα χαμηλά εισοδήματα που αυθαίρετα μας έχουν επιβάλει.

Είναι τρέλα, είναι αδιανόητο σ αυτή την χρονική στιγμή, που η «γειτονιά μας» κυριολεκτικά βράζει, να μην υπάρχει η ομόφωνη αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Είναι τρέλα, είναι αδιανόητο σ αυτή την χρονική στιγμή, ο απλός Λαός στην συντριπτική του πλειοψηφία, με όλα τα δεινά του, που η πολύχρονη οικονομική κρίση του έχει επιβάλει, να δείχνει  αλληλεγγύη με αυτόνομη οργάνωση χωρίς κανένα σχέδιο από το ανύπαρκτο κράτος διοίκησης και φροντίδας.

Είναι τρέλα, είναι αδιανόητο σ αυτή την χρονική στιγμή μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων να ενισχύει την θετική εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό χωρίς ευρωπαϊκά κονδύλια ,χωρίς καμία επιβολή υποχρέωσης από κανέναν και ορισμένοι «βάρβαροι» να θυμούνται τους προγόνους τους και να «κλειδώνουν» τα σύνορά τους.

Είναι τρέλα, είναι αδιανόητο σ αυτή την χρονική στιγμή η Ευρώπη ως σύνολο να μην μπορεί άμεσα να βρει λύσεις πραγματικές και εφαρμόσιμες.

Πρέπει να διαφυλάξει την εύρυθμη λειτουργία, πάνω από όλα, των τοπικών κοινωνιών την ελεύθερη μετακίνηση και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους αντιφρονούντες στις αποφάσεις της.

Σε αντίθετη περίπτωση είστε ανάξιοι  και οι 1051 εκπρόσωποί μας.

Καταντήσατε με τις πολιτικές που προσπαθείτε να εφαρμόστε να σερνόμαστε σε μια επικίνδυνα παρατεταμένη  οικονομική κρίση.  

Και είναι πολλοί υπερβολικά πολλοί εκείνοι που επιλέγουν να ασχοληθούν με τα κοινά, οι οποίοι αυτοχαρακτηρίζονται πολιτικοί, τα τελευταία χρόνια. 

Η προθυμία τους να κυβερνήσουν την Χώρα και να την οδηγήσουν στη σωτηρία με τρόπο εύκολο, ανώδυνο, αλλά  και παιγνιώδη, αποκαλύπτει την  επιπολαιότητά τους και την κενή τους φιλοδοξία. 

Είναι όλοι τους τελικά σταθεροί στις βασικές αρχές των κομμάτων τους, χρησιμοποιούν την αποκρουστική ξύλινη γλώσσα και τις υποκριτικές εκρήξεις πώς τάχα διαφωνούν μεταξύ τους.

Ιδού λοιπόν τα αποτελέσματα σας .

Κλειδωθείτε και δώστε λύσεις.

  

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα