Έρευνα: Το 94% των Αμερικανών διψά για ταξίδια

13 Oct 2020, 13:14 | ΜΕΛΕΤΕΣ / ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

TornosNews.gr

Έρευνα: Το 94% των Αμερικανών διψά για ταξίδια

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το 94% των Αμερικανών δηλώνουν ότι τους λείπει το ταξίδι, σύμφωνα με έρευνα της Hilton.

Η έρευνα δείχνει ότι 188 εκατομμύρια Αμερικανοί είναι έτοιμοι να ξαναρχίσουν τα ταξίδια μόλις αρθούν οι περιορισμοί, ενώ ένα άλλο 66% αναφέρουν ότι τα ταξίδια αποτελούν την πρώτη προτεραιότητα στον τομέα της αναψυχής.

Σύμφωνα με την επεξεργασία των απαντήσεων στην έρευνα, περίπου 134 εκατομμύρια Αμερικανοί λένε ότι τα ταξίδια τους έδωσαν δια βίου αναμνήσεις, ενώ το 90% των ταξιδιών δημιούργησε μερικές από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής τους. Ένα άλλο 54% είπε ότι οι ταξιδιωτικές αναμνήσεις είναι πιο σημαντικές από το αγαπημένο τους κόσμημα και το 53% ανέφερε ότι αυτές οι αναμνήσεις είναι πιο σημαντικές από το smartphone τους.

Η μελέτη της Hilton αποκάλυψε επίσης ότι περίπου το 66% των ερωτηθέντων δεσμεύονται να κάνουν τις διακοπές των ονείρων τους πραγματικότητα.

Τέλος, το 62% θέλουν να ταξιδέψουν σε νέα μέρη, το 63% λέει ότι το ταξίδι δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις με τους αγαπημένους τους, ενώ για το 57% οι άνθρωποι που τους συνοδεύουν είναι το στοιχείο που κάνουν τα ταξίδια τους αξέχαστα.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα