ΕΞΑΑΑ | «Οι Πέτρες Μιλούν 2023» στην Ακαδημία Πλάτωνος

22 Sep 2023, 12:47 | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

ΕΞΑΑΑ | «Οι Πέτρες Μιλούν 2023» στην Ακαδημία Πλάτωνος

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ολοκληρώνεται με επιτυχία ο φετινός κύκλος της πολιτιστικής δράσης της Ένωσης Ξενοδόχων Αθήνας, Αττικής και Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ), τα θεατρικά δρώμενα «Οι Πέτρες Μιλούν 2023», στην Ακαδημία Πλάτωνος:

Τα θεατρικά δρώμενα της ΕΞΑΑΑ οι «Πέτρες Μιλούν» θα ζωντανέψουν εκ νέου  για μία μόνο εμφάνιση στη θρυλική γενέτειρα της φιλοσοφικής σκέψης - την Ακαδημία Πλάτωνος, στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 18:00-19:30.

Θυμίζουμε πως ο πρώτος κύκλος (Ιούνιος) πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ο δεύτερος (Ιούλιος) στη Βιβλιοθήκη του Αδριανού και ο τρίτος (Σεπτέμβριος) στην Αρχαία Αγορά.

Το όλο εγχείρημα έχει καθαρά μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, χωρίς εισιτήριο ή άλλη υποχρέωση, με ελεύθερη παρακολούθηση από όλους.

Το μόνο όφελος είναι η πολιτιστική ανάδειξη και τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας.

Η δράση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αθηναίων, του ΕΟΤ, του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και την υποστήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Χορηγός επικοινωνίας: ΕΡΤ Α.Ε.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα