Το εμβληματικό γαϊδουράκι της Εμμανουέλας Λιάγκου στην Art Athina

14 Sep 2022, 09:22 | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Το εμβληματικό γαϊδουράκι της Εμμανουέλας Λιάγκου στην Art Athina

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στο Ζάππειο Μέγαρο θα φιλοξενηθεί και φέτος, από τις 16 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, η 25η Διεθνής Έκθεση Τέχνης ART ATHINA, ένα από τα μεγαλύτερα εικαστικά γεγονότα της χώρας, με τη συμμετοχή 60 και πλέον γκαλερί και αιθουσών τέχνης.

Μεταξύ άλλων, στην έκθεση λαμβάνει μέρος η EPsilon Art Gallery, Loutraki, η οποία εκπροσωπεί τους καλλιτέχνες Εμμανουέλα Λιάγκου, Ξένια Αραπάκη, Ρίτσα Ζερβού, Ιωάννη Ντάκο, Εύη Παντελέων,  Χριστίνα Σαββάκη και Έφη Φούνγκ.

Πλέον επίκαιρο και συγκινητικό, το εμβληματικό γαϊδουράκι της καλλιτέχνιδος Εμμανουέλας Λιάγκου, ένα έργο που έχει κατακτήσει τις καρδιές πολλών φίλων της τέχνης, αλλά και ανθρώπων της ελληνικής showbiz, θα φιλοξενηθεί στην έκθεση θυμίζοντας ότι η τέχνη, ο πολιτισμός και η αγάπη για τα πλάσματα της φύσης, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα και ζωτικής σημασίας στη σύγχρονη ζωή.

Σημειώνεται ότι η κα Λιάγκου, είναι απόφοιτος του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του εργαστηρίου Ιωάννη Φωκά, ενώ έχει λάβει μέρος σε διεθνείς εκθέσεις και έχει πραγματοποιήσει τρεις ατομικές εκθέσεις: Αrtforum Gallery, Θεσσαλονίκη (2014),  EPsilon Art Gallery στο Λουτράκι το 2017 και διαδικτυακή έκθεση το 2020.

Τέλος, η έκθεση λειτουργεί για το κοινό την Παρασκευή, με πρόσκληση VIP από τις 4.00 έως τις 7.00 και τις υπόλοιπες ημέρες από τις 12.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ. 

 

 
 
 
 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα