Athens Walking Tours: Οι κρυφές ομορφιές και η ιστορία της Αθήνας έκλεψαν τις εντυπώσεις των Αθηναίων

14 Oct 2020, 10:35 | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

TornosNews.gr

Athens Walking Tours: Οι κρυφές ομορφιές και η ιστορία της Αθήνας έκλεψαν τις εντυπώσεις των Αθηναίων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις
Με μεγάλο ενθουσιασμό για τις γνώσεις που αποκόμισαν από την ιστορία της Αθήνας και την ελληνική μυθολογία αλλά και για τις μυστικές γωνιές της πόλης που παραμένουν ανεξερεύνητες ακόμη και από τους κατοίκους της, Αθηναίοι όλων των ηλικιών, ανάμεσά τους και οικογένειες, ακολούθησαν τα μονοπάτια των Αρχαίων Ελλήνων στην πόλη όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία, στο πλαίσιο ξενάγησης που πραγματοποιήθηκε από τα Athens Walking Tours σε ιστορικά μνημεία της πόλης, την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου.

Η διαδρομή που ακολούθησαν, χωρισμένοι σε μικρές ομάδες με διπλωματούχους ξεναγούς, ξεκίνησε από το Θησείο και μέσα σε 2,5 ώρες ξεδίπλωσε μπροστά στα μάτια τους αιώνες ιστορίας.

Οι Αθηναίοι εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από την παλαιά συνοικία των Αναφιώτικων, με τα πρώτα «αυθαίρετα» της πόλης, η οποία παρότι ευρέως γνωστή, παραμένει για πολλούς ένα ανεξερεύνητο κομμάτι της ιστορίας της Αθήνας.

Έμειναν δε εντυπωσιασμένοι από ομορφιές της πόλης τους που δεν υποπτεύονταν ότι κρύβονταν λίγα βήματα μακριά από τους πολυσύχναστους δρόμους της. Μια τέτοια αναπάντεχη «αποκάλυψη» γι αυτούς ήταν το μονοπάτι από τη Πνύκα στο Λουμπαδιάρη μέσα από το δασύλλιο το οποίο ελάχιστοι Αθηναίοι γνωρίζουν.

Μετά την επιτυχία της Κυριακής το τουρ θα επαναληφθεί και αυτή την εβδομάδα, στις 11 το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής, με τιμή 12 ευρώ το άτομο για τους ενήλικες, και δωρεάν για παιδιά έως 8 ετών. Δηλώστε τη συμμετοχή σας στην ιστοσελίδα των Athens Walking Tours και άμεσα θα λάβετε επιβεβαιωτικό μέιλ με όλες τις αναγκαίες πληροφορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 8847 269.

Δηλώστε συμμετοχή 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα