Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου: Διαγωνισμός για ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών

04 Jun 2020, 10:29 | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου: Διαγωνισμός για ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

To Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου προκηρύσσει Διεθνή Δημόσιο Ανοικτό Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά επί τη βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας - τιμής, συνολικού προϋπολογισμού  193.840 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%, που αφορά στην επιλογή Αναδόχου με σκοπό την υλοποίηση Ψηφιοποίησης Αρχαιολογικού Υλικού και Ανάπτυξη Ψηφιακών Εφαρμογών.

Αναλυτικά, το αντικείμενο του Διαγωνισμού αποτελεί η επιλογή Αναδόχου για την υλοποίηση ενός έργου που περιλαμβάνει εργασίες για την ψηφιοποίηση/τεκμηρίωση υλικού από τις συλλογές του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου (Α.Μ.Η.), τη δημιουργία μιας σύγχρονης Δικτυακής Πύλης, την ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών περιήγησης και ξενάγησης στο χώρο της μόνιμης έκθεσης του Α.Μ.Η., καθώς και προμήθεια εξοπλισμού για την υποστήριξη και το διαρκή εμπλουτισμό του συστήματος.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.). Οι προσφορές υποβάλλονται από τους υποψήφιους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ μέχρι τη Δευτέρα, 6 Ιουλίου και ώρα 15:00.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα