H Αντιπρόεδρος της Ε.Ξ. Κω, Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ

16 Sep 2019, 15:44 | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σοφία Κοντογιάννη

H Αντιπρόεδρος της Ε.Ξ. Κω, Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, η κ. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου ορίσθηκε Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ.

Η κ. Τριανταφυλλοπούλου ζει και επιχειρεί στην Κω. Είναι Αμπελουργός , Οινοποιός και Ξενοδόχος. Έχει μεγάλη δραστηριότητα στα θεσμικά όργανα των κλάδων με τους οποίους ασχολείται με βασική επιδίωξη τη διασύνδεση τους . Είναι Πρόεδρος της Ἐνωσης Οινοποιών Αμπελουργών Νήσων Αιγαίου (ΕΝΟΑΝΑ), Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Διεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ) και Επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής για τον Οινοτουρισμό. Επίσης είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω με αντικείμενο ενασχόλησης την σύνδεση του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό.

Από το 2011 κατέχει τον τίτλο της Πρέσβειρας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στην ΕΕ. Το 2013 ανέλαβε σύμβουλος στη Γραμματεία Αγροτικού της ΝΔ και συνέχισε σαν αναπληρώτρια Γραμματέας Αγροτικών Φορέων. Διετέλεσε (2015-2019) Σύμβουλος του δημάρχου Κω σε θέματα του πρωτογενή τομέα και της μεταποίησης. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα