Χριστίνα Τετράδη: Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις βουλευτικές εκλογές

10 Apr 2019, 13:03 | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

TornosNews.gr

Χριστίνα Τετράδη: Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις βουλευτικές εκλογές

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της κας Χριστίνας Τετράδη με τη Ν.Δ. στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο της Ζακύνθου.

Με αφορμή την υποψηφιότητα της η κα. Τετράδη -η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο του τουρισμού – δήλωσε τα εξής:

«Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη, η επιλογή μου από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ζακύνθου, ως υποψήφια Βουλευτής. Πιστεύω ακράδαντα πως είναι χρέος όλων των Ελλήνων που εργαζόμαστε, δημιουργούμε και παράγουμε, να στρατευτούμε δίπλα του, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να φέρουμε στην πατρίδα μας την ανάπτυξη και την πρόοδο, την καλύτερη Ελλάδα που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.»

H κα. Τετράδη είναι Επιχειρηματίας - Ξενοδόχος, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Τουριστικών Επιχειρήσεων Zante Hospitality Group. Επίσης, υπηρετεί τον τουρισμό από τις παρακάτω θέσεις: Αντιπρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνίδων στον Τουρισμό, Πρόεδρος Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου, Μέλος Δ.Σ. της Marketing Greece, Μέλος του ΣΕΤΕ, Μέλος της Εθνικής Επιτροπής SKAL και του Μέλος του HCIMA.

Είναι παντρεμένη με τον τ. Υφυπουργό Τουρισμού και Βουλευτή Τάσο Λιάσκο και έχουν μια κόρη.

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου THAMES VALLEY UNIVERSITY της Μεγάλης Βρετανίας, με ΒΑ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων & Τουρισμού και ΜΑ στο Διεθνές Marketing, μιλάει 3 ξένες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά).

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα