Κέρκυρα: Νεαρή βρετανίδα κατήγγειλε βιασμό από υπάλληλο ξενοδοχείου

17 May 2023, 15:56 | ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Κέρκυρα: Νεαρή βρετανίδα κατήγγειλε βιασμό από υπάλληλο ξενοδοχείου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Bρετανίδα τουρίστρια κατήγγειλε το βιασμό της από μέλος προσωπικού του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην Κέρκυρα, με την είδηση να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Όπως μεταδίδει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun, η νεαρή γυναίκα, 21 ετών, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι 23χρονος Αλβανός μπάρμπαν που εργάζεται στο ξενοδοχείο όπου διέμενε με τους φίλους της, τη βίασε αφού την οδήγησε στο διαμέρισμά του στο παραθαλάσσιο χωριό Άγιος Γεώργιος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο φερόμενος ως δράστης μιλούσε στη γυναίκα στην περιοχή της πισίνας του ξενοδοχείου και της πρότεινε να συναντηθούν αργότερα έξω από το ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Στη συνέχεια φέρεται να την έπεισε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του με την πρόφαση ότι θα έκανε ένα ντουζ πριν από την κοινή τους έξοδο που θα ακολουθούσε.

Η τουρίστρια ισχυρίζεται ότι αφού έφτασαν στο σπίτι του, της επιτέθηκε και τη βίασε με την ίδια να προσπαθεί να προστατέψει τον εαυτό της.

Σύμφωνα με το έγγραφο της καταγγελίας της στην Αστυνομία, μετά το περιστατικό, η Βρετανίδα τουρίστρια επέστρεψε στο ξενοδοχείο όπου διηγήθηκε τον εφιάλτη που έζησε σε φιλικά της πρόσωπα, και στη συνέχεια κάλεσε τον Ευρωπαϊκό αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να καταγγείλει την πράξη σε βάρος της.

Η ΕΡΤ αναφέρει ότι η τουρίστρια έδειξε στην αστυνομία εικόνες του εργαζομένου του ξενοδοχείου από το Instagram προκειμένου να τον ταυτοποιήσει, ωστόσο, έπειτα από αναζήτηση στο ξενοδοχείο και στο δωμάτιό του, οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμη να τον εντοπίσουν. Η διερεύνηση της υπόθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα