Φέιγ βολάν την Κυριακή στους τουρίστες της Ακρόπολης από τον Ρουβίκωνα- Τι τους λέει

21 Jul 2019, 19:07 | ΚΟΙΝΩΝΙΑ

TornosNews.gr

Φέιγ βολάν την Κυριακή στους τουρίστες της Ακρόπολης από τον Ρουβίκωνα- Τι τους λέει

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Φέιγ βολάν σε τουρίστες στην περιοχή της Ακρόπολης μοίραααν σήμερα το μεσημέρι, γύρω στις 2, (Κυριακή 21 Ιουλίου 2019), μέλη της συλλογικότητας του "Ροβίκωνα". Αργότερα, μέλη του "Ρουβίκωνα" προέβησαν σε επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ, στο Σύνταγμα, όπου πέταξαν μπογιές στην πρόσοψη του κτιρίου. 

Το φέιγ βολάν, στα ελληνικά, στα αγγλικά, στα γαλλικά και στα γερμανικά, μοιράστηκαν στους τουρίστες, όπως ο ίδιος ο "Ρουβίκωνας" γνωστοποιεί σε ιστοσελίδα, που φιλοξενεί τις ανακοινώσεις του, στην περιοχή γύρω από τον σταθμό του metro της Ακρόπολης, στην Πλάκα, στα εκδοτήρια του Μουσείου και του Αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης.

Όπως αναφέρει στο Tornos News ξεναγός που ήταν εκείνη την ώρα στην Ακρόπολη, το μοίρασμα των φέιγ βολάν έγινε πολύ γρήγορα (σε λιγότερο από 10 λεπτά) και ενώ πολύ κοντά βρίσκονταν αστυνομικοί της ομάδας, που περιπολεί στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αντιληφθούν το παραμικρό. Όλη η δράση έδειχνε ότι ήταν εξαιρετικά οργανωμένη και μελετημένη, από νέους ανθρώπους, πολύ ευπρεπώς ντυμένους.

Το κείμενο, με τίτλο "Η Ελλάδα στο ακροδεξιό κύμα", αναφέρεται στις πρόσφατες εκλογές και την αλλλαγή στην κυβέρνηση στη χώρα μας, στις επιπτώσεις της κρίσης στην κοινωνία (η οποία κρίση, σύμφωνα με τη δική τους οπτική δεν τελείωσε και έγινε  "η νέα κανονικότητα που ο λαός αποδέχτηκε μοιρολατρικά"), στην πολιτική κατάσταση με αρνητικές αναφορές και στην προηγούμενη αριστερή κυβέρνηση, στις εργασιακές συνθήκες, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις κ.ά.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα