Διαμαρτυρίες για το κλείσιμο καταστήματος της Εθνικής στη Μεθώνη

15 Nov 2018, 08:56 | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Διαμαρτυρίες για το κλείσιμο καταστήματος της Εθνικής στη Μεθώνη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με ψήφισμα του ο Δήμος Πύλου - Νέστορος εκφράζει την έντονη αγανάκτησή του για την απόφαση να διακοπεί η λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Τοπική Κοινότητα Μεθώνης.

Ο Δήμος θεωρεί ότι η η απόφαση αυτή είναι εντελώς λανθασμένη και έχει ληφθεί, χωρίς να υπολογιστούν όλες οι παράμετροι, που άπτονται της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής, της εξυπηρέτησης των πολιτών και των ξένων.

Ο Δήμος επισημαίνει ότι οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της Μεθώνης σε μια παρατεταμένη οικονομική κρίση συνεχίζουν να κρατούν ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους και παλεύουν για την ανάπτυξη του τόπου, ενός τόπου που είναι τουριστικός προορισμός για χιλιάδες επισκέπτες όλο το χρόνο.

Ο Δήμος ζητεί να ανακληθεί η απόφαση αυτή και το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας να συνεχίσει κανονικά την λειτουργία του στην Μεθώνη. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι σε περίπτωση μη ανάκλησης της απόφασης για την παύση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Τ.Κ Μεθώνης, να διερευνήσει την διαδικασία για τον άμεσο κλείσιμο όλων των λογαριασμών που διατηρεί στην Εθνική Τράπεζα.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα