Οι Ελβετοί, ο πιο πολυταξιδεμένος λαός- 22 χώρες έχει επισκεφτεί o μέσος Ελβετός ταξιδιώτης- η Ελλάδα στο top10

24 Aug 2023, 10:31 | ΑΓΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Οι Ελβετοί, ο πιο πολυταξιδεμένος λαός- 22 χώρες έχει επισκεφτεί o μέσος Ελβετός ταξιδιώτης- η Ελλάδα στο top10

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Οι Ελβετοί είναι οι πιο πολυταξιδεμένοι τουρίστες παγκοσμίως, αφού κατά ένας μέσος Ελβετός ταξιδιώτης έχει επισκεφτεί 22 χώρες. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 8η θέση στο top10 των προορισμών, με τις περισσότερες επισκέψεις.

Αυτή η διαπίστωση αναδεικνύεται σε έρευνα που διεξήχθη από την ταξιδιωτική εφαρμογή Visited by Arriving In High Heels Corporation, η οποία, με έδρα το Τορόντο, διαθέτει πάνω από 1,78 εκατομμύρια χρήστες.

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να σχεδιάσουν τα ταξίδια τους, να ανακαλύψουν δημοφιλείς παγκόσμιους προορισμούς και να δημιουργήσουν εξατομικευμένα προγράμματα, σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους και τις εμπειρίες. Επίσης, παρουσιάζει τα αξιοθέατα σε προορισμούς, μέσω της μοναδικής λειτουργίας «swipe-through-pictures» για να αποκαλύψει στους ενδιαφερόμενους νέους προορισμούς.

Οι 10 χώρες με τις περισσότερες επισκέψεις από Ελβετούς τουρίστες είναι:

1. Ιταλία
2. Γαλλία
3. Γερμανία
4. Ισπανία
5. Ηνωμένο Βασίλειο
6. Αυστρία
7. Ηνωμένες Πολιτείες
8. Ελλάδα
9΄Ολλανδία
10. Πορτογαλία

Οι πολυταξιδεμένοι Ελβετοί, σύμφωνα με την ιδρύτρια της εφαρμογής Visited App, Anna Kayfitz, επιλέγουν περισσότερο προορισμούς κοντά στα σύνορα ή όσους βρίσκονται σε πτήσεις μικρών αποστάσεων. Ονειρεύονται, ωστόσο, να πάνε στην Αυστραλία, την Ισλανδία και την Ιαπωνία.

 
 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα