Πλούσιοι Αμερικανοί τουρίστες στην Ελλάδα το 2023 από Ιταλό ταξιδιωτικό πράκτορα - Τριήμερα σε Αθήνα, Μύκονο και Σαντορίνη

21 Nov 2022, 09:10 | ΑΓΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Πλούσιοι Αμερικανοί τουρίστες στην Ελλάδα το 2023 από Ιταλό ταξιδιωτικό πράκτορα - Τριήμερα σε Αθήνα, Μύκονο και Σαντορίνη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

To Perillo Tours είναι ο ηγέτης στα οργανωμένα ταξίδια από ΗΠΑ στην Ιταλία για περισσότερα από 75 χρόνια, με έδρα το Νιου Τζέρσεϊ. Το 2023 το ταξιδιωτικό γραφείο επεκτείνει το πρόγραμμά του στην Ελλάδα (πρόγραμμα 11 ημερών), έχοντας ξεκινήσει ταξίδια στη Χαβάη και στην Ισπανία. 

"Αναζητούσαμε έναν νέο μεσογειακό προορισμό για να προσφέρουμε στους χιλιάδες πιστούς μας την ποιότητα της ταξιδιωτικής εμπειρίας που έχουν γνωρίσει στην Ιταλία", δήλωσε ο Steve Perillo, ιδιοκτήτης τρίτης γενιάς του Perillo Tours. Η Ελλάδα, τόνισε, έχει τόσα πολλά να προσφέρει στον επισκέπτη της - από την ιστορία μέχρι το φαγητό και τις παραλίες, καθιστώντας την το τέλειο συμπλήρωμα για το ιταλικό προϊόν μας.

Με την ευνοϊκή συναλλαγματική ισοτιμία του δολαρίου έναντι του ευρώ τώρα είναι η ιδανική στιγμή για τους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση, πρόσθεσε.

Το 11ήμερο πρόγραμμα Deluxe Greece 2023 του Perillo Tours περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις στην Αθήνα, τρεις διανυκτερεύσεις στη Μύκονο και τρεις διανυκτερεύσεις στη Σαντορίνη.

Στην Αθήνα το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, περιηγήσεις με τα πόδια, απογευματινή κρουαζιέρα με καταμαράν από το Σούνιο και επισκέψεις σε σημεία με αρχαιότητες, σε οινοποιείο, σε μεσαιωνικό χωριό και πολλά άλλα. Θα υπάρχει και άφθονος ελεύθερος χρόνος για βόλτες και χαλάρωση στην παραλία.

Η τιμή του πακέτου ξεκινά από 3.995 $ ανά άτομο, σε δίκλινο δωμάτιο. Οι διαθέσιμες αναχωρήσεις θα διαρκέσουν από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2023.

Παρέχεται η δυνατότητα για μια επιπλέον διαμονή με τρεις διανυκτερεύσεις στην Κρήτη, που θα επιβαρύνει τους ενδιαφερόμενους από 995 $ ανά άτομο σε δίκλινο. Και εδώ θα υπάρχει καθημερινά περιήγηση στα αξιοθέατα με ξεναγό, Στην τιμή περιλαμβάνεται και το πρωινό μαζί με τις μεταφορές.

9 οργανωμένα πακέτα στην Ιταλία

Το Perillo Tours προσφέρει εννέα βασικά οργανωμένα πακέτα διακοπών στην Ιταλία, που φτάνουν μέχρι τις 14 ημέρες εξερεύνησης στη Ρώμη, το Σορέντο, τη Φλωρεντία, τη Βενετία και Μιλάνο και έως εννέα ημέρες στη Ρώμη και την ακτή Αμάλφι.

Το επόμενο έτος είναι επίσης διαθέσιμα ένα πρόγραμμα 13 ημερών στην Ισπανία και τρία προγράμματα στη Χαβάη.

Κάθε πακέτο διακοπών του Perillo Tours περιλαμβάνει ξενοδοχεία, περιηγήσεις στα αξιοθέατα με ξεναγούς, μεταφορές, διαχείριση αποσκευών, καθημερινό πρωινό, επιλεγμένα προγραμματισμένα γεύματα, συμβουλές, τους φόρους, αφήνοντας ελεύθερο χρόνο για αυτο- εξερεύνηση και δωρεάν Wi-Fi σε όλα τα λεωφορεία, που συνεργάζονται μαζί του.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα