Holiday Extras | Η μεγάλη πλειονότητα των ταξιδιών από το Ην. Βασίλειο διεξάγονται κανονικά παρά το «χάος»

30 Jun 2022, 10:05 | ΑΓΟΡΕΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Holiday Extras | Η μεγάλη πλειονότητα των ταξιδιών από το Ην. Βασίλειο διεξάγονται κανονικά παρά το «χάος»

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η μεγάλη πλειονότητα των τουριστών από το Ην. Βασίλειο έχουν ταξιδέψει σύμφωνα με τον σχεδιασμό τους τις τελευταίες εβδομάδες παρά τα περιστατικά χάους, αποκαλύπτει νέα έρευνα της Holiday Extras.

Η εταιρία, η οποία προσφέρει συμπληρωματικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες όπως πάρκινγκ στο αεροδρόμιο, ξενοδοχεία αεροδρομίου και ταξιδιωτική ασφάλιση, μέσα από έρευνα σε 1.000 Βρετανούς ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με πτήση από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου, αποκαλύπτει ότι το 93% εξ αυτών ταξίδεψαν σύμφωνα με τον σχεδιασμό τους και το 30% δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα.

Οι μισοί αντιμετώπισαν ουρές οι οποίες όμως δεν ήταν τόσο μεγάλης κλίμακας ώστε να χάσουν την πτήση, ενώ το 11% είχε καθυστερήσεις στις αποσκευές τους.

Από το σύνολο των ερωτηθέντων, μόνο το 4% ακύρωσε τα ταξιδιωτικά του σχέδια έπειτα από ακύρωση της πτήσης, και μόνο το 4% έχασε την πτήση περιμένοντας στην ουρά.

«Ακόμη και στις χειρότερες καθυστερήσεις στα ταξίδια, το 94% των πτήσεων απογειώθηκαν και προσγειώθηκαν σύμφωνα με τον προγραμματισμό, και έκτοτε οι αεροπορικές εταιρίες και τα αεροδρόμια έχουν λάβει πρόσθετα μέτρα για να συνεχίσουν να λειτουργούν ομαλά», δήλωσε ο επικεφαλής της Holiday Extras, Matthew Pack.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα