ΕΟΤ Κάτω Χωρών | Οnline επαγγελματική πλατφόρμα για δικτύωση με τουριστικούς πράκτορες

21 Jan 2022, 12:05 | ΑΓΟΡΕΣ

TornosNews.gr

ΕΟΤ Κάτω Χωρών | Οnline επαγγελματική πλατφόρμα για δικτύωση με τουριστικούς πράκτορες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με πρωτοβουλία του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών, όπως γνωστοποίησε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης. υλοποιήθηκε η επαγγελματική πλατφόρμα Link to Greece www.linktogreece.com.

Στόχος και σκοπός της πρωτοβουλίας είναι οι επαγγελματίες του τουρισμού της Ελλάδας να συστηθούν και να συνεργαστούν με τουριστικούς πράκτορες στις αγορές της Ολλανδίας, του Βελγίου και του Λουξεμβούργου.

Η πλατφόρμα λειτουργεί αφενός ως τόπος επαφών για επαγγελματικές συναντήσεις και ως εργαλείο παρουσίασης των ελληνικών εταιρειών που ενδιαφέρονται για την αγορά της BeNeLux. Επιπλέον παρουσιάζονται ελληνικοί προορισμοί μέσω ξεχωριστών στοχευμένων webinars.

Στη δράση αυτή συμμετείχε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας τον προορισμό σε 45 τουριστικούς πράκτορες στις αγορές της Ολλανδίας, του Βελγίου και του Λουξεμβούργου.

Επιπλέον, παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένα τουριστικά προϊόντα ενδυνάμωσης του προορισμού με θεματικές αυθεντικές εμπειρίες που θα βοηθήσουν στην επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Για την ολοκληρωμένη τουριστική παρουσίαση της πόλης, πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω θεματικές παρουσιάσεις:

  • Εξερεύνηση της πόλης (Εxploring the city),
  • Συνεδριακός Τουρισμός (MICE),
  • Γαστρονομία (Gastronomy),
  • Μοναδικές εμπειρίες (Unique Experiences),
  • Συναντήσεις με τους ντόπιους (Μeet the locals),
  • Εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων μίλησαν στοχευμένα και παρουσίασαν τις επιλογές που προσφέρει ο προορισμός.

Για τη δωρεάν συμμετοχή στην πλατφόρμα ενημερώθηκε πλειάδα επαγγελματιών του τουρισμού καθώς αυτή θα παραμείνει ενεργή για Β2Β συναντήσεις σε όλη τη διάρκεια του 2022.

Η Αντιπερειφεριάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου δήλωσε: « Πιστεύουμε ότι η δράση του Γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών θα συνδράμει αποτελεσματικά στην περαιτέρω προβολή του προορισμού και των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων. H διευκόλυνση των B2B επαγγελματικών συναντήσεων με επαγγελματίες της αγοράς BeNeLux μέσω συνεχούς και επικαιροποιημένης πληροφόρησης είναι προτεραιότητα μας. Ευχαριστούμε για την άμεση απρόσκοπτη θετική συνεργασία».

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα