YouGov: Μόνο το 30% των Βρετανών σχεδιάζει διεθνές ταξίδι το 2021 και μόλις το 3% εταιρικό ταξίδι

09 Dec 2020, 13:29 | ΑΓΟΡΕΣ

TornosNews.gr

YouGov: Μόνο το 30% των Βρετανών σχεδιάζει διεθνές ταξίδι το 2021 και μόλις το 3% εταιρικό ταξίδι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μόνο το 30% των Βρετανών σχεδιάζει ταξίδι στο εξωτερικό τον επόμενο χρόνο, ενώ το 3 στους 10 αναφέρουν ότι δεν πρόκειται να κάνουν διακοπές το 2021, σύμφωνα με ερευνα της εταιρείας έρευνας αγοράς και ανάλυσης δεδομένων που βασίζεται στο Διαδίκτυο YouGov.

Η πλειονότητα δήλωσε ότι οι υπάρχοντες ταξιδιωτικοί περιορισμοί είναι απωθητικοί για ταξίδια, ενώ το 58% ανησυχεί για την υγεία του λόγω της πανδημίας.

Ένα άλλο εξαιρετικά ενδιαφέρον εύρημα της έρευνας είναι ότι μόνο το 3% των Βρετανών σχεδιάζει επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό το 2021, κάτι που ενισχύει τους φόβους για συνέχιση της κρίσης στα εταιρικά ταξίδια.

Τα δεδομένα της έρευνας προήλθαν από το Global Travel Profiles, ένα νέο ερευνητικό εργαλείο που παρακολουθεί τις ταξιδιωτικές προθέσεις και συμπεριφορά των καταναλωτών στις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές και τουριστικές αγορές.

Όπως τονίζεται, το εργαλείο αυτό θα βοηθήσει την τουριστική βιομηχανία να παρακολουθεί τις τάσεις στα ταξίδια, ποιοί είναι έτοιμοι, πότε και τι είδους ταξίδι σχεδιάουν.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα