Ρωσικός τουρισμός: Εξετάζεται το ενδεχόμενο δύο πτήσεων την εβδομάδα Μόσχα-Αθήνα από 1η Οκτωβρίου

23 Sep 2020, 11:54 | ΑΓΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Ρωσικός τουρισμός: Εξετάζεται το ενδεχόμενο δύο πτήσεων την εβδομάδα Μόσχα-Αθήνα από 1η Οκτωβρίου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το ενδεχόμενο έναρξης έως δυο πτήσεων την εβδομάδα από 1η Οκτωβρίου στη γραμμή Μόσχα-Αθήνα φαίνεται να εξετάζουν οι ρωσικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες που φιλοξενεί η ιστοσελίδα της Ένωσης Ρώσων Τουρ Οπερέιτορ -ATOR.

Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται δηλώσεις του κ.Δημήτρη Χαριτίδη, που είναι διευθύνων σύμβουλος της TEZ TOUR  Ελλάδας, που αναφέρει ότι μια πτήση θα εκτελείται από έναν ρωσικό αερομεταφορέα και η άλλη από έναν ελληνικό.

Ο γενικός διευθυντής του Mouzenidis Travel κ.Αλέξανδρος Τσαντεκίδης επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες, λέγοντας ότι πράγματι η ρωσική πλευρά απευθύνθηκε επίσημα στην ελληνική πλευρά με μια τέτοια πρόταση, και ίσως το ζήτημα θα επιλυθεί τις επόμενες μέρες.

Εν τω μεταξύ, ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν αναμένεται να επισκεφθεί το Άγιο Όρος στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου, όπου θα συνατηθεί στις Καρυές με την ηγεσία του Άθω και της Μονής Αγίου Παντελεήμονος.

Υπενθυμίζεται ότι με την ανανέωση της οδηγίας μέχρι τις 5 Οκτωβρίου για τα ταξιδια των Ρώσων στη χώρα μας, παραμένει σε εφαρμογή το ανώτατο όριο εισόδου 500 ατόμων την εβδομάδα από την Ρωσία και μόνο στους αερολιμένες Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα