Τουρισμός: Το 25% των Αμερικανών θα ταξιδέψει στο εξωτερικό τους επόμενους 18 μήνες

18 Oct 2019, 12:49 | ΑΓΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Τουρισμός: Το 25% των Αμερικανών θα ταξιδέψει στο εξωτερικό τους επόμενους 18 μήνες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το 25% των Αμερικανών προγραμματίζουν διακοπές στο εξωτερικό τους επόμενους 18 μήνες, σύμφωνα με δεδομένα κρατήσεων που παρουσιάζει η Αμερικανική Ένωση Αυτοκινητοβιομηχανίας, ΑΑΑ.

Οι ταξιδιώτες έχουν επιλέξει ταξίδια σε δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως η Ρώμη, το Λονδίνο, το Δουβλίνο και το Παρίσι, αλλά και άλλους με θερμό κλίμα όπως το Κανκούν, το Μαυροβούνιο και η Πούντα Κάνα.

Η έρευνα έδειξε ότι το 80% των ερωτηθέντων έχουν κάνει τουλάχιστον ένα ταξίδι διακοπών εκτός των ΗΠΑ και σχεδόν 77 εκατ. Αμερικανοί ενοικίασαν ή χρησιμοποίησαν όχημα κατά τη διάρκεια των διακοπών αυτών. 

Τα ταξίδια εμπειριών και εκείνα που προσφέρουν βαθιά διασύνδεσή τους με τον προορισμό είναι εκείνα που επιλέγουν όλο και περισσότεροι Αμερικανοί, είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό της χώρας τους, δήλωσε η αντιπρόεδρος της AAA Travel, Paula Twidale. Μάλιστα, τόνισε ότι τα οδικά ταξίδια είναι όλο και πιο ελκυστικά στους Αμερικανούς ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο εξωτερικό.

Ειδικότερα, οι κορυφαίες διεθνείς προορισμοί τους βάσει των ταξιδιωτικών κρατήσεων για το επόμενο διάστημα (18 μήνες) είναι, με σειρά προτεραιότητας, η Ρώμη, το Κανκούν, το Λονδίνο, το Δουβλίνο, το Παρίσι, το Μαυροβούνιο, η Πούντα Κάνα, το Βανκούβερ, το Μόναχο και η Βαρκελώνη.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα