Αμερικανικός τουρισμός: To 16% επιλέγει διεθνή ταξίδια με στάσεις σε πολλές χώρες

26 Jul 2019, 14:56 | ΑΓΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Αμερικανικός τουρισμός: To 16% επιλέγει διεθνή ταξίδια με στάσεις σε πολλές χώρες

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Αύξηση 16% από πέρυσι παρουσίασε το ποσοστό των Αμερικανών που κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019 προγραμμάτισαν επισκέψεις σε τουλάχιστον 10 χώρες μέσα σε ενα ταξίδι, σύμφωνα με έρευνα του παρόχου υπηρεσιών ιατρικής περίθαλψης στα ταξίδια, Passport Health.

Μάλιστα το μερίδιο αυτό των Αμερικανών είχε τη μεγαλύτερη αύξηση από πέρυσι, έναντι αντίστοιχης αύξησης 10% των Αμερικανών με προγράμματα που περιλαμβάνουν έναν ή δύο διεθνείς προορισμούς και αύξησης 8% όσων θα επισκέπτονταν από 5 έως 9 χώρες.

Πρόκειται για ένδειξη της ανοδικής τάσης που παρουσιάζει η ζήτηση των Αμερικανών για διεθνή ταξίδια, με το μεγαλύτερο μέρος τους να αφορά ταξίδια διασκέδασης και περιπέτειας των Baby Boomers, δήλωσε ο πρόεδρος της Passport Health, David Tedesco.

Το πιο φιλόδοξο ταξιδιωτικό πρόγραμμα περιλάμβανε επίσκεψη σε 101 χώρες από την Ανταρκτική μέχρι την Αργεντινή και τη Ζάμπια, με στάσεις στο Λιχτενστάιν, το Παλάου και το Σουδάν. Άλλος ταξιδιώτης προγραμμάτισε ταξίδι σε 43 χώρες που περιλάμβανε τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, τη Λεττονία, το Ομάν και τη Ν. Αφρική.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα