REWE Reisen: Ο εσωτερικός τουρισμός πρώτη επιλογή των Γερμανών αυτό το καλοκαίρι

13 Jun 2019, 16:25 | ΑΓΟΡΕΣ

TornosNews.gr

REWE Reisen: Ο εσωτερικός τουρισμός πρώτη επιλογή των Γερμανών αυτό το καλοκαίρι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Γερμανία θα είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών για τους Γερμανούς το 2019. Αυτό δείχνουν τα στοιχεία κρατήσεων του γερμανικού οργανισμού REWE Reisen.

Συγκεκριμένα, περί το 60% των κρατήσεων που πραγματοποιήθηκαν τους περασμένους μήνες έχουν ως προορισμό τη Γερμανία, παρουσιάζοντας αύξηση 16% σε σύγκριση με το 2016.

Παράλληλα, η έρευνα έδειξε ότι η αυξημένη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας οδηγεί όλο και περισσότερους Γερμανούς στον προγραμματισμό διακοπών από το κινητό. Τα δύο τρίτα των επισκεπτών της ιστοσελίδας του REWE Reisen χρησιμοποιεί κινητά τηλέφωνα ή τάμπλετ προκειμένου να εντοπίζει ταξιδιωτικές προσφορές και να προβαίνει σε κράτησή τους. Παρότι οι περισσότεροι χρήστες συνεχίζουν να ολοκληρώνουν την κράτηση σε σταθερό υπολογιστή, το μερίδιο των κρατήσεων από κινητά αυξήθηκε από 21% το 2016 σε 33% το 2018.

Επιπλέον, στο σύνολο της γερμανικής αγοράς, το ποσοστό των κρατήσεων τελευταίας στιγμής αυξάνεται. Οι γρήγορες ταξιδιωτικές προσφορές ικανοποιούν τη διάθεση πολλών τουριστών για ευελιξία και αυθορμητισμό στις κρατήσεις διακοπών. 

Οι διακοπές στο εσωτερικό της χώρας είναι ελκυστικές καθώς προσφέρουν σύντομη μετάβαση στον προορισμό καθώς και ευρεία επιλογή προορισμών για σύντομες αποδράσεις.

Σύμφωνα με τις τάσεις κρατήσεων στον REWE Reise, τα ταξίδια ευεξίας εντός Γερμανίας καθώς και τα city break στο Βερολίνο, το Αμβούργο, την Κολονία ή το Μόναχο, βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των Γερμανών. 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα