Ινδοί τουριστικοί πράκτορες ανακαλύπτουν την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

18 Mar 2019, 11:12 | ΑΓΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Ινδοί τουριστικοί πράκτορες ανακαλύπτουν την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Έξι κορυφαίοι τουριστικοί πράκτορες της Ινδίας που εξειδικεύονται σε MICE ταξίδια, επισκέφτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του ταξιδιού εξοικείωσης που διοργάνωσε το τουριστικό γραφείο ASIT, μέλος του ομίλου Anatolia Hospitality Group σε συνεργασία με την Qatar Airways. 

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους επισκέφτηκαν τα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία καθώς και τις ξενοδοχειακές και συνεδριακές μονάδες των 2 πόλεων. Τους δόθηκε η δυνατότητα να γευτούν την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε οργανωμένες τουριστικές δραστηριότητες. 

Τους Ινδούς ΤΟs υποδέχτηκε στην Αθήνα και συνόδευσε καθ΄ ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους ο Γενικός Διευθυντής της Anatolia Hospitality, κος. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και συνεργάτες του γραφείου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του προορισμού σε συνεργασία με το «Τhessaloniki Convention Bureau» (TCB) οπού τους έγινε ενημέρωση για τα πλεονεκτήματα της περιοχής και τους προσφέρθηκε πληροφοριακό υλικό και αναμνηστικά δώρα.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής τους, oι τουριστικοί πράκτορες δήλωσαν εξαιρετικά ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση και τα αποτελέσματα του fam trip, ενώ ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι έμειναν από την Θεσσαλονίκη, που χαρακτήρισαν ως έναν εξαιρετικό προορισμό για διοργάνωση ταξιδιών MICE.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα