Στον Ευτύχιο Βασιλάκη το 60% της Autohellas

22 May 2018, 16:12 | RENT A CAR

TornosNews.gr

Στον Ευτύχιο Βασιλάκη το 60% της Autohellas

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τη διαχείριση και εκπροσώπηση της Autohellas προσωρινά από τα υπόλοιπα μέλη, χωρίς αντικατάσταση του Προέδρου του Διοικητικού της Συμβουλίου, Θεόδωρου Βασιλάκη, κατόπιν της απώλειάς του στις 17 Μαΐου, αποφάσισε η εταιρία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ανασυγκροτήθηκε σε σώμα στις 22 Μαΐου 2018, και καθόρισε τα εκτελεστικά και μη εκτελεστικά μέλη του, σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. 1 του ν. 3016/2002, ως ακολούθως:

Εμμανουέλλα Βασιλάκη, Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος

Ευτύχιος Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

Γεώργιος Βασιλάκης, Εκτελεστικό Μέλος

Δημήτριος Μαγγιώρος, Εκτελεστικό Μέλος

Γαρυφαλλιά Πελεκάνου, Εκτελεστικό Μέλος

Σπύρος Φλέγγας, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Στέφανος Κοτσώλης, Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Κωνσταντίνος Σφακάκης, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος

Η εταιρία ανακοίνωσε ακόμα οτι ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης απέκτησε την πλήρη κυριότητα της πλειοψηφίας των μετοχών της κοινοτικής εταιρείας Evertrans S.A, η οποία εδρεύει στο Λουξεμβούργο, λόγω συνένωσης της επικαρπίας επί των μετοχών που κατείχε ο αποβιώσας πατέρας του,  Θεόδωρος Βασιλάκης, με την ψιλή κυριότητα αυτών, την οποία ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης είχε αποκτήσει από τον πατέρα του το έτος 2015 δυνάμει γονικής παροχής.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης ελέγχει έμμεσα (δια της αλυσίδας ελεγχόμενων εταιρειών, Evertrans S.A. και Main Stream S.A.) 7.335.240 δικαιώματα ψήφου αντιστοιχούντα σε ποσοστό 60,06% των μετοχών της εταιρείας.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα