Costa Cruises: Νέα δρομολόγια με αναχώρηση από την Αθήνα το 2024 – Προσεγγίσεις σε Ελληνικά νησιά

28 Apr 2023, 12:02 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Costa Cruises: Νέα δρομολόγια με αναχώρηση από την Αθήνα το 2024 – Προσεγγίσεις σε Ελληνικά νησιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Νέα δρομολόγια κρουαζιέρας με αναχώρηση από την Αθήνα και προορισμό την Τουρκία και τα Ελληνικά νησιά, θα προσφέρει η Costa Cruises το καλοκαίρι του 2024.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιταλικής εταιρίας κρουαζιέρας, τα δρομολόγια αυτά θα έχουν διάρκεια μιας εβδομάδας και θα πραγματοποιούνται με το πλοίο Costa Fortuna, κατασκευής 2003 και μέγιστης χωρητικότητας 3.470 επιβατών.

Τα ταξίδια αυτά θα έχουν ως βάση την Αθήνα και στο πλαίσιο των πακέτων «Flight+Cruise» θα μεταφέρουν τους επιβάτες στην Τουρκία και τα Ελληνικά νησιά μέσω θαλάσσης και αεροπορικώς, επιτρέποντας στους επιβάτες να βιώσουν όλα όσα έχει να προσφέρει η Ανατολική Μεσόγειος.

Ανάμεσα στους προορισμούς προσέγγισης είναι η Κωνσταντινούπολη, η Μύκονος, η Κρήτη, η Ρόδος και η Σαντορίνη και το Costa Fortuna έχει προγραμματισμένες αναχωρήσεις από την Αθήνα κάθε Παρασκευή.

Ορισμένα από τα πακέτα «Flight+Cruise», τα οποία περιλαμβάνουν αναχωρήσεις από μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες, θα προσφέρουν επιλεγμένο φάσμα ταξιδιών που θα περιλαμβάνουν επίσης μια δεύτερη στάση στο Μπόντρουμ, το οποίο για αυτά τα ταξίδια, θα αντικαθιστά τη Ρόδο.

Επιπλέον, για την Άνοιξη και το Φθινόπωρο του 2024, το Costa Fortuna θα πραγματοποιεί μίνι διακοπές τριών έως πέντε ημερών στη Δυτική Μεσόγειο, καθώς και δρομολόγια δύο εβδομάδων στο Μαρόκο και τη Λισαβόνα, το Ιρσαήλ, την Αίγυπτο και την Τυνησία, την Τουρκία, την Ελλάδα, καθώς και στα Ελληνικά νησιά και την Ίμπιζα.

Παράλληλα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι το Costa Fascinosa, το οποίο ξεκίνησε να ταξιδεύει το 2012, θα προσφέρει κρουαζιέρες μιας εβδομάδας στη Μάλτα και τα Ελληνικά νησιά. Το πλοίο είναι προς το παρόν προγραμματισμένο να σταματήσει στο Taranto της Catania αλλά και σε ορισμένα άλλα εντυπωσιακά λιμάνια όπως της Μυκόνου.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα