Υπερδιπλάσιοι οι νέοι ταξιδιώτες κρουαζιέρας το 2023 – Πρώτη επιλογή τους η Μεσόγειος

14 Mar 2023, 12:52 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Υπερδιπλάσιοι οι νέοι ταξιδιώτες κρουαζιέρας το 2023 – Πρώτη επιλογή τους η Μεσόγειος

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Υπερδιπλάσιος σε σχέση με πέρυσι αναμένεται να είναι το 2023 ο αριθμός των επιβατών κρουαζιέρας που θα επιλέξουν για πρώτη φορά στη ζωή τους να κάνουν διακοπές αυτού του είδους.

Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε ο σπεσιαλίστας κρουαζιέρας cruise.co.uk σε δείγμα 1.200 ερωτηθέντων, πάνω από το 9% σκοπεύει να κάνει κρουαζιέρα για πρώτη φορά αυτή τη χρονιά, έναντι αντίστοιχου ποσοστού 4% το 2022 αλλά και το 2019.

Η Μεσόγειος αναδεικνύεται ως η δημοφιλέστερη επιλογή προορισμού για τους... νεοεισερχόμενους στην κρουαζιέρα, με την Καραϊβική να ακολουθεί στη δεύτερη θέση και τα Νορβηγικά φιόρδ και τη Σκανδιναβία στην τρίτη.

Η έρευνα αποκάλυψε ακόμα ότι πάνω από το 50% των ερωτηθέντων που έχουν κάνει στο παρελθόν κρουαζιέρα, έχουν ήδη κάνει κράτηση για μελλοντικό ταξίδι κρουαζιέρας.

Όπως εξηγεί ο αναπληρωματικός διευθυντής της cruise.co.uk, Tony Andrews, οι διακοπές στη θάλασσα προσφέρουν ασύγκριτες επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και βαλάντιο, ενώ με 20 νέα πλοία που λανσάρονται αυτή τη χρονιά δίνονται ακόμα περισσότεροι λόγοι για τους ταξιδιώτες να επιλέξουν κρουαζιέρα.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα