Mega-κρουαζιέρα 33 ημερών της Oceania Cruises το 2023 στη Μεσόγειο | Κρήτη, Κέρκυρα, Μύκονος στην Ελλάδα

06 Dec 2022, 13:37 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Mega-κρουαζιέρα 33 ημερών της Oceania Cruises το 2023 στη Μεσόγειο | Κρήτη, Κέρκυρα, Μύκονος στην Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Oceania Cruises λανσάρει μια mega κρουαζιέρα στη Μεσόγειο το 2023, διάρκειας 33 ημερών, στην οποία περιλαμβάνονται πολλές προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια.

Η κρουαζιέρα θα πραγματοποιηθεί με το πλοίο Marina, με εκκίνηση τη Βενετία, τελικό προορισμό στη Βαρκελώνη και ενδιάμεσες στάσεις σε 28 Μεσογειακά λιμάνια. Το δρομολόγιο θα ξεκινήσει στις 11 Οκτωβρίου του 2023 και θα περιλαμβάνει 10 χώρες ανάμεσα στις οποίες είναι η Ιταλία, η Κροατία, η Ελλάδα, η Τουρκία, η Μάλτα, το Ισραήλ και η Αίγυπτος.

Δεδομένου ότι το ταξίδι θα διαρκέσει πάνω από ένα μήνα, η εταιρία προσφέρει μικρότερα τμήματα που κυμαίνονται από 10 έως 23 ημέρες.

Το πλοίο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως 1.238 επισκέπτες, θα αναχωρήσει από τη Βενετία προχωρώντας προς την Κροατία και τα ελληνικά νησιά (Κρήτη, Κέρκυρα και Μύκονος), ενώ θα επισκεφθεί Ιταλικά λιμάνια αλλά και την Τουρκία με διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς τη Μ. Ανατολή, με προσεγγίσεις στην Ιερουσαλήμ, το Κάιρο, την Αλεξάνδρεια και το La Goulette της Τυνησίας.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα