Celebrity Cruises: Εκκίνηση σεζόν στην Ευρώπη με κρουαζιέρες στην Ελλάδα

06 May 2022, 13:12 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Celebrity Cruises: Εκκίνηση σεζόν στην Ευρώπη με κρουαζιέρες στην Ελλάδα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Προσεγγίσεις σε ελληνικά λιμάνια περιλαμβάνει ο κατάλογος κρουαζιέρων της εταιρίας Celebrity Cruises για τη σεζόν του 2022.

Ειδικότερα, το Celebrity Beyond, το οποίο έκανε το παρθενικό του ταξίδι την περασμένη εβδομάδα, από τις 7 Μαϊου έως τις 12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιεί δρομολόγιο από τη Βαρκελώνη ή τη Civitavecchia/Ρώμη για κρουαζιέρες 10 και 11 ημερών στη Γαλλία, την Ιταλία, τη Μάλτα και την Ελλάδα.

Από τις 2 Μαϊου, το Celebrity Reflection προσφέρει κρουαζιέρες 11 και 12 ημερών στην Κροατία, το Μαυροβούνιο, την Ελλάδα και την Τουρκία από και προς την Civitavecchia/Ρώμη.

Η εταιρία θα αξιοποιήσει συνολικά έξι πλοία της για τη σεζόν του 2022 στην Ευρώπη, η οποία ξεκινά το Μάιο.

Η μάσκα δεν είναι πλέον υποχρεωτική για τους επιβάτες των πλοίων της Celebrity, ωστόσο, για λόγους επιπλέον ασφάλειας, το προσωπικό θα συνεχίζει να τις φορά.

Όλοι οι επιβάτες άνω των 2 ετών θα πρέπει να παρουσιάζουν πριν την αναχώρηση αρνητικό τεστ αντιγόνου που θα πρέπει να έχει γίνει εντός 48 ωρών.

Το πλήρωμα είναι πλήρως εμβολιασμένο και όλοι οι επιβάτες άνω των 12 ετών θα πρέπει να είναι  πλήρως εμβολιασμένοι, δηλαδή τουλάχιστον με δύο δόσεις εμβολίου, και δεν απαιτείται η ενισχυτική δόση.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα