Ξεκινούν από το Λαύριο οι κρουαζιέρες του Celestyal Olympia

28 Apr 2022, 19:07 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Ξεκινούν από το Λαύριο οι κρουαζιέρες του Celestyal Olympia

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Celestyal Cruises εγκαινιάζει στις 29 Απριλίου το πρόγραμμα κρουαζιέρων από το λιμάνι του Λαυρίου για το 2022 με το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia και τις δημοφιλείς τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες «Εικόνες  του Αιγαίου», οι οποίες θα προσεγγίζουν τη Μύκονο, το Κουσάντασι, την Πάτμο, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη δυο φορές την εβδομάδα, ενώ κάθε Τέταρτη το κρουαζιερόπλοιο θα επισκέπτεται και το λιμάνι της Ρόδου.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα σε εξαιρετικά αισιόδοξο κλίμα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia που βρίσκεται στο Λιμάνι του Λαυρίου, παρουσία εκπροσώπων της ελληνικής κυβέρνησης, της εταιρείας, του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου (ΟΛΛ), καθώς και τοπικών φορέων, ενώ στο επίκεντρο ήταν οι πρωτοβουλίες της χώρας για σειρά μέτρων που είχαν ληφθεί ήδη από την προηγούμενη χρονιά, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της κρουαζιέρας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού, καπ. Γεώργιος Κουμπενάς, Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων της Celestyal Cruises και Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ), η Πρόεδρος του ΟΛΛ Ιωάννα Κουλουβράκη , ο Γεώργιος Βακόνδιος, Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου (ΟΛΛ), ο Ευάγγελος Κυριαζόπουλος – Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής και Επενδυτικής, ο Νκος Πέππας, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Αττικής και ο κ. Δημήτριος Λουκάς, Δήμαρχος Λαυρίου. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα