Η εταιρεία ICCS Corp. τεχνικός σύμβουλος στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

14 Mar 2022, 08:40 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Η εταιρεία ICCS Corp. τεχνικός σύμβουλος στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου συνήψε σύμβαση με την εταιρεία ICCS Corp. η οποία αναλαμβάνει τεχνικός σύμβουλος παροχής υπηρεσιών σε θέματα κρουαζιέρας.

Η ICCS Corp. είναι ανεξάρτητη εταιρεία συμβούλων ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού και της διεθνούς κρουαζιέρας με έδρα στις ΗΠΑ (Miami, Florida) και ο εκπρόσωπός της είναι ο κος Chris Nicolaides. Για την ανάπτυξη της διεθνούς κρουαζιέρας λειτουργεί σαν τεχνικός σύμβουλος σε λιμάνια και προορισμούς κρουαζιέρας υποστηρίζοντας συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες βάση ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού.

Η Ανάδοχος αναλαμβάνει την παροχή εξειδικευμένης τεχνικής συμβουλευτικής υποστήριξης στα θέματα ανάπτυξης και εμπορικής αξιοποίησης της διεθνούς κρουαζιέρας με έμφαση στην Αμερικάνικη Αγορά κρουαζιέρας και τα νέα δεδομένα της διαχείρισης της διεθνούς κρουαζιέρας για τον Αναθέτων (ΟΛΗ Α.Ε.) μέσω προγραμματισμένων και εξειδικευμένων ενεργειών που θα πραγματοποιούνται είτε με φυσική παρουσία, είτε διαδικτυακά.

Ειδικότερα αναλαμβάνει τα εξής:  

-Οργάνωση και πραγματοποίηση επαφών με υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών κρουαζιέρας στις ΗΠΑ, είτε στο πλαίσιο διεθνών εμπορικών γεγονότων (εκθέσεις, συνέδρια), είτε μεμονωμένα.

-Υποστήριξη των τεχνικών παρουσιάσεων προς τα ανωτέρω στελέχη όπου και όποτε πραγματοποιηθούν.

-Τεχνική υποστήριξη για τα θέματα λειτουργίας της πολυτελούς κρουαζιέρας για το Λιμάνι του Ηρακλείου

-Συμμετοχή του αναδόχου ως τεχνικού συμβούλου σε συναντήσεις εργασίας με αντικείμενο την βελτίωση διαδικασιών στα θέματα port operations για την πολυτελή κρουαζιέρα (κατόπιν προσκλήσεως του αναθέτοντος).

-Σύνταξη συνοπτικής αναφοράς με προτάσεις προς τον Διοίκηση του ΟΛΗ Α.Ε.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα