Celestyal Cruises: Προσφορές Black Friday BOGO σε επιλεγμένες all in κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2022

26 Oct 2021, 12:35 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Celestyal Cruises: Προσφορές Black Friday BOGO σε επιλεγμένες all in κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2022

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Celestyal Cruises λανσάρει νωρίς αυτή τη χρονιά την καμπάνια «Black Friday BOGO», η οποία θα τρέξει από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου και θα ισχύει για επιλεγμένες κρουαζιέρες all inclusive το 2022.

Το κόστος της κρουαζιέρας ξεκινά από μόλις 259 ευρώ το άτομο, βάση δικλίνου.

Η τιμολόγηση βάσει της καμπάνιας προσφέρει έκπτωση 50%. Τα παιδιά θα μπορούν να επιβαίνουν στις κρουαζιέρες δωρεάν.

Ανάμεσα στα 46 δρομολόγια στα οποία αφορά η καμπάνια, είναι η κρουαζιέρα τριών διανυκτερεύσεων «Iconic Aegean» με κόστος από 259 ευρώ το άτομο βάσει δικλίνου. Η κρουαζιέρα ξεκινά από το Λαύριο, και προσεγγίζει Μύκονο, Πάτμο, Ηράκλειο, Σαντορίνη και Κουσάντασι.

Στη καμπάνια περιλαμβάνεται ακόμη η κρουαζιέρα «Idyllic Aegean», επτά διανυκτερεύσεων, με κόστος από 679 ευρώ το άτομο βάσει δικλίνου. Η κρουαζιέρα ξεκινά από την Αθήνα, και προσεγγίζει Κρήτη, Ρόδο, Σαντορίνη, Μήλο, Μύκονο και Κουσάντασι, ενώ περιλαμβάνει μια πρώτη προσέγγιση στη Θεσσαλονίκη η οποία θα λειτουργήσει επίσης και ως ένα επιπλέον λιμάνι επιβίβασης.

Επιπλέον, η κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Eclectic Aegean» ξεκινά από 599 ευρώ το άτομο βάσει δικλίνου, με εκκίνηση από την Αθήνα και προσεγγίσεις στην Κωνσταντινούπολη, την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο και τη Σαντορίνη.

Όλες οι κρουαζιέρες περιλαμβάνουν την Celestyal All-Inclusive Experience με απεριόριστη κατανάλωση κλασικών ποτών, εμπνευσμένη τοπική κουζίνα εν πλω, διασκέδαση, επιλεγμένες εκδρομές, χρεώσεις λιμανιού και υπηρεσιών καθώς και φιλοδωρήματα.

Η Celestyal έχει απαίτηση τον εμβολιασμό των επιβατών άνω των 12 ετών για όλες τις κρουαζιέρες της το 2022. Για τους ταξιδιώτες μέχρι 11 ετών, αρκεόι το αρνητικό τεστ αντιγόνου που θα πρέπει να έχει γίνει μέσα σε 48 ώρες προ της επιβίβασης.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα