Seabourn: Νέες χειμερινές κρουαζιέρες σε Αθήνα και ελληνικά νησιά το 2022

19 Oct 2021, 12:52 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Seabourn: Νέες χειμερινές κρουαζιέρες σε Αθήνα και ελληνικά νησιά το 2022

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Seabourn cruises θα προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να εξερευνήσουν τα Κανάρια νησιά και τη Μεσόγειο στο πρόγραμμα κρουαζιέρας το χειμώνα του 2022.

Η εταιρία πολυτελούς κρουαζιέρας προσφέρει σειρά δρομολογίων στους προορισμούς αυτούς με το  Seabourn Encore, από τον Φεβρουάριο του 2022.

Τα χειμερινά αυτά δρομολόγια που περιλαμβάνουν ηλιόλουστους προορισμούς, προσφέρουν τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες για ανακαλύψουν αρχαιολογικούς χώρους της UNESCO, καθώς η Seabourn είναι επίσημος συνεργάτης κρουαζιέρας των Ηνωμένων Εθνών, ενώ θα μπορούν να απολαύσουν αμέτρητες εμπειρίες πολιτισμού και αναψυχής.

Τον Απρίλιο, το Seabourn Encore θα ξεκινήσει για 15νθήμερες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο και τα ελληνικά νησιά. Οι επιβάτες θα αναχωρήσουν από τη Λισαβόνα και θα φτάσουν στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια το πλοίο θα συνεχίσει με καλοκαιρινό πρόγραμμα.

Ο ταλαντούχος συγγραφέας Sir Tim Rice θα πραγματοποιήσει εμφάνιση στο πρώτο ταξίδι του Seabourn Encore, στις 19 Φεβρουαρίου του 2022. Ο Sir Tim θα μιλήσει για τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του και για ιστορίες από αυτήν, ενώ το πρόγραμμα θα συμπληρώσουν τραγουδιστές και χορευτές.

Τι περιλαμβάνει το Seabourn Encore

Το Seabourn Encore διαθέτει 300 σουίτες με βεράντα. Το μικρό μέγεθός του σημαίνει ότι μπορεί να προσεγγίζει γραφικά και κρυμμένα λιμάνια. Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας θα προσφέρονται επιλογές δείπνου με επιλεγμένα μενού υπό την καθοδήγηση του σεφ και εστιάτορα Thomas Keller.

Οι σουίτες περιλαμβάνουν ευρύχωρο καθιστικό, κρεβάτι σε μέγεθος queen-size, διαδραστική επίπεδη οθόνη τηλεόρασης και πλήρως εξοπλισμένο μπαρ και ψυγείο.

Στο πλοίο θα λειτουργεί κέντρο γυμναστικής, κέντρο σπα και ευεξίας καθώς και ένα μπαρ με εκπληκτική πανοραμική θέα.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα