Στο λιμάνι Ηρακλείου το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Word Naviagtor

12 Aug 2021, 12:27 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Στο λιμάνι Ηρακλείου το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Word Naviagtor

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στο λιμάνι του Ηρακλείου κατέπλευσε στις 9 Αυγούστου το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Word Naviagtor με σημαία Πορτογαλική. 

Πρόκειται για ένα καινούργιο  boutique  κρουαζιερόπλοιο με 89 VIP επιβάτες,  Αμερικανικής εθνικότητας, που ουσιαστικά  ξεκίνησε  την «εναρκτήρια αυλαία» της κρουαζιέρας του και προσέγγισε για  πρώτη φορά το λιμάνι του Ηρακλείου. 

Η αίσθηση της άνεσης, της  υψηλής αισθητικής και της πολυτέλειας, συγκεντρωμένες σε ένα χώρο,  κυριαρχούν  σε ολόκληρο το  «πλωτό ξενοδοχείο», αποτελώντας  τον ιδανικό συνδυασμό για μια αξέχαστη εναλλακτική κρουαζιέρα. 

Η επιλογή της πρώτης του προσέγγισης στο λιμάνι του Ηρακλείου και της δεύτερης τον Σεπτέμβριο του 2021,  κρίθηκε ως ένας ασφαλής αλλά και υψηλός δημοφιλής προορισμός, με ιδιαίτερα τουριστικό ενδιαφέρον για τους 89 VIP επισκέπτες, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι το λιμάνι του Ηρακλείου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες θύρες τουριστικού προορισμού και  καθιερώνεται πλέον ως  κλασικός, ασφαλής χώρος κρουαζιέρας στον Ανατολική Μεσόγειο, τονίζει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης, μετέβη στο Word Navigator όπου είχε συνάντηση με τον καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου και μετά την ανταλλαγή των αναμνηστικών δώρων- πλακετών, αναφέρθηκε ότι «το λιμάνι του Ηρακλείου δημιουργεί συνεχώς εκείνες τις προοπτικές και τις τάσεις ώστε να κρατήσει και να εδραιωθεί στις αγορές της κρουαζιέρας ως ένας από τους δημοφιλής προορισμούς κρουαζιέρας»  και ευχήθηκε για το νέο υπερπολυτελές  κρουαζιερόπλοιο να έχει τη δική του σημαντική πορεία στον χώρο που παγκόσμιου τουρισμού.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα