Royal Caribbean - Rhapsody of the Seas: Αναχωρήσεις από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Ισραήλ το 2022

02 Jul 2021, 09:15 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Σοφία Κοντογιάννη

Royal Caribbean - Rhapsody of the Seas: Αναχωρήσεις από Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Ισραήλ το 2022

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

'Έτοιμο να σαλπάρει το 2022 είναι το Rhapsody of the Seas της Royal Caribbean, το οποίο αρχικά θα πραγματοποιήσει διατλαντικό δρομολόγιο 13 διανυκτερεύσεων από το Μαϊάμι στη Ρώμη, με επισκέψεις στη Μαδέρα της Πορτογαλίας, στη Μάλαγα της Ισπανίας και στη Νίκαια της Γαλλίας, πριν δέσει στη Ρώμη, όπου θα ξεκινήσει τα δρομολόγια της Μεσογείου.

Στις 23 Μαΐου 2022, το Rhapsody of the Seas θα ξεκινήσει το ταξίδι των 7 διανυκτερεύσεων από τη Ρώμη και τη Ραβέννα της Ιταλίας με προορισμό την Αθήνα στην Ελλάδα και τη Βαρκελώνη στην Ισπανία. Οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν το Σπλιτ της Κροατίας, τις Κάννες και τη Νίκαια στη Γαλλία, την  Κρήτη και τη Μύκονο στην Ελλάδα, καθώς και τη Φλωρεντία και τη Σικελία στην Ιταλία.

Από τον Αύγουστο έως τις 31 Οκτωβρίου 2022, το κρουαζιερόπλοιο θα αναχωρεί από τη Χάιφα του Ισραήλ. Σημειώνεται ότι το  Rhapsody of the Seas είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο στο στόλο της εταιρείας που δένει σε πόλη και προσφέρει μεταξύ άλλων κρουαζιέρες μετ’ επιστροφής 3 και 8 διανυκτερεύσεων στην Ελλάδα και στα νησιά της, στην Ιερουσαλήμ και στην Κύπρο.

Τέλος, το Rhapsody of the Seas, εκτός από τις περιηγήσεις στους προορισμούς, εν πλω προσφέρει τοίχο αναρρίχησης, θερινό σινεμά, δύο παιδικά κλαμπ, σπα, γυμναστήριο, καζίνο κ.α.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα