Norwegian και Royal Caribbean ακυρώνουν τις κρουαζιέρες μέχρι τον Μάιο

20 Jan 2021, 09:54 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Norwegian και Royal Caribbean ακυρώνουν τις κρουαζιέρες μέχρι τον Μάιο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μέχρι το τέλος Απριλίου παρατείνεται η αναστολή των προγραμμάτων κρουαζιέρας από τις εταιρείες Norwegian Cruise Line Holdings και Royal Caribbean, ενώ η Carnival μεταθέτει την ημερομηνία για κρουαζιέρες από τα αμερικανικά λιμάνια μετά τις 14 Μαΐου.

Η αναστολή της Norwegian ισχύει για όλα τα ταξίδια που πραγματοποιούνται από τα brand Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises και Regent Seven Seas Cruises.

H εταιρεία συνεχίζει τη συνεργασία με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) ώστε να εφαρμοστούν πλήρως στα πλοία της οι υγειονομικοί κανόνες για τις κρουαζιέρες.

Ο Όμιλος Royal Caribbean επεκτείνει την αναστολή λειτουργίας των κρουαζιερόπλοιων μέχρι το τέλος Απριλίου για τα περισσότερα δρομολόγια και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και μέχρι τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Οι κρουαζιέρες της Royal Caribbean International ακυρώθηκαν έως τις 30 Απριλίου, με εξαίρεση τις κρουαζιέρες Quantum of the Seas στη Σιγκαπούρη. Ακυρώθηκαν επίσης όλες οι ευρωπαϊκές και διατλαντικές κρουαζιέρες από τα κρουαζιερόπλοια Celebrity Edge και Celebrity Constellation από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο.

Εν τω μεταξύ, η Royal Caribbean ανακοίνωσε ότι πούλησε την Azamara σε fund έναντι 201 εκατ. δολαρίων και πλέον θα επικεντρωθεί στην επέκταση των εμπορικών σημάτων Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Silversea.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα