FTI: Επεκτείνονται οι προσφορές για το 2021 σε επιλεγμένους προορισμούς - Και η Ελλάδα σε αυτούς

30 Nov 2020, 14:54 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

FTI: Επεκτείνονται οι προσφορές για το 2021 σε επιλεγμένους προορισμούς - Και η Ελλάδα σε αυτούς

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο γερμανός τουρ οπερέιτορ FTI επέκτεινε τις καμπάνιες κινήτρων για ταξίδια «Kids Free» και «It couldn't be better» έως τα τέλη της χρονιάς, δίνοντας έμφαση στις οικογένειες οι οποίες θα προγραμματίσουν αυτή την περίοδο ή την περίοδο των Χριστουγέννων τις διακοπές τους για το 2021.

Και οι δύο καμπάνιες «έτρεχαν» έως τα τέλη Νοεμβρίου και πλέον ισχύουν έως τις 31 Δεκεμβρίου.

Με τη καμπάνια «Kids Free», οι οικογένειες μπορούν να εξοικονομήσουν το κόστος των παιδιών έως 11 ετών εάν κάνουν κράτηση έως την προθεσμία αυτή, σε επιλεγμένους προορισμούς. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τα Κανάρια, η Μαγιόρκα, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Αίγυπτος, η Κροατία, η Ιταλία και το Μαρόκο. 

Η προσφορά ισχύει για ταξίδια από τις 26 Μαρτίου έως τις 31 Οκτωβρίου του 2021 σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία. Προϋπόθεση είναι τα παιδιά να μένουν στο δωμάτιο των γονιών τους. Όλες οι πτήσεις πραγματοποιούνται με την Holiday Europe.

Η δεύτερη καμπάνια επεκτάθηκε επίσης έως το τέλος της χρονιάς και περιλαμβάνει δωρεάν αλλαγή κράτησης και ακύρωση έως 14 ημέρες πριν την αναχώρηση, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημερών από την ακύρωση. 

Η προσφορά ισχύει στα brand FTI Touristik και Big X-Tra. Ο FTI αναβάθμισε επίσης την προσφορά αυτή: Οι προϋποθέσεις για κρατήσεις που πραγματοποιούνται έως τα τέλη της χρονιάς ισχύουν από σήμερα έως τις 31 Οκτωβρίου του 2021, όπως και τα πακέτα προσφορών και επιλεγμένες πτήσεις με τις Lufthansa Group, Turkish Airlines, Emirates, Oman Air και British Airways. 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα