Norwegian: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κρουαζιέρας του 2023 – Ποια ελληνικά λιμάνια προστίθενται

26 Nov 2020, 15:00 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Norwegian: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα κρουαζιέρας του 2023 – Ποια ελληνικά λιμάνια προστίθενται

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Νέα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2023 ανακοίνωσε η εταιρία κρουαζιέρας Norwegian με στόχο να προσελκύσει ζήτηση από νωρίς. Στα δρομολόγια περιλαμβάνονται και σταθμοί σε ελληνικά λιμάνια.

Ειδικότερα, τα πλοία Breakaway, Epic, Gem και Jade θα προσφέρουν ποικιλία κρουαζιέρων διάρκειας 5-11 ημερών στη Μεσόγειο από το Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2023. Για πρώτη φορά, η NCL θα προσεγγίσει την πόλη Nessebar στη Βουλγαρία. Στις 30 Μαρτίου, το πλοίο Jade θα ξεκινήσει κρουαζιέρα 9 ημερών από τον Πειραιά, στο πλαίσιο των προγραμμάτων κρουαζιέρας «extraordinary voyages» της ετιαρίας, στα οποία θα γίνονται συχνές προσεγγίσεις σε λιμάνια, δίνοντας τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να ανακαλύπτουν μια νέα πόλη καθημερινά.

Στις 21 Μαϊου, το Jade θα προσεγγίσεις επίσης για πρώτη φορά την Αλικαρνασσό και την Πάρο και θα προσφέρει μια επιλογή κρουαζιέρων 7 ημερών στα ελληνικά νησιά από τον Πειραιά, έως τις 15 Οκτωβρίου.

Το Breakaway θα προσφέρει 10ήμερες κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά από τη Ρώμη, από τις 6 Μαϊου έως τις 13 Οκτωβρίου. Τα λιμάνια που θα προσεγγίσει το πλοίο περιλαμβάνουν τη Σαντορίνη, το Ντουμπρόβνικ, τη Φλωρεντία και τις Κάννες.

Σε αυτές τις αβέβαιες συνθήκες, θέλουμε να δώσουμε στους ταξιδιώτες μας τη δυνατότητα να προγραμματίσουν τις διακοπές των ονείρων τους εκ των προτέρων, ανακοινώνοντας νωρίς τα θερινά δρομολόγια του 2023, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας για την Ευρώπη, Kevin Bubolz.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα