Celestyal Cruises: Ταξιδιωτική ασφάλιση χωρίς επιπλέον χρέωση, με κάλυψη και για COVID-19

21 Oct 2020, 13:04 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Celestyal Cruises: Ταξιδιωτική ασφάλιση χωρίς επιπλέον χρέωση, με κάλυψη και για COVID-19

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Celestyal Cruises ανακοίνωσε ότι θα παρέχει ταξιδιωτική ασφάλιση χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για όλες τις νέες, μεμονωμένες κρατήσεις που πραγματοποιούνται από τώρα έως τις 30 Νοεμβρίου 2020 και αφορούν στις κρουαζιέρες του πρώτου εξαμήνου Μαρτίου-Ιουνίου 2021, με στόχο να εξασφαλίσει στους επιβάτες της επιπλέον ηρεμία και σιγουριά. Η ταξιδιωτική ασφάλιση που ουσιαστικά εντάσσεται στη συνολική τιμή της κρουαζιέρας παρέχεται από την Allianz Global Assistance.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα ασφάλισης περιλαμβάνει κάλυψη των ιατρικών και νοσοκομειακών εξόδων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την Covid-19, των εξόδων μεταφοράς στο πλησιέστερο νοσοκομείο και των εξόδων μετάβασης στο επόμενο λιμάνι προσέγγισης, καθώς και της ταξιδιωτικής δαπάνης επιστροφής στο σπίτι, εάν απαιτηθεί, λόγω ασθένειας αλλά και αποζημίωση για την κρουαζιέρα που δεν πραγματοποιήθηκε. Επίσης, με επιπλέον χρέωση, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να αναβαθμίσουν το ασφαλιστικό πρόγραμμα, ώστε να περιλαμβάνει, επίσης, κάλυψη ακύρωσης ταξιδιού.  

Ο Επικεφαλής Εμπορικής Διεύθυνσης της Celestyal Cruises, Leslie Peden δήλωσε σχετικά: «Είμαστε εξαιρετικά αισιόδοξοι για το μέλλον της κρουαζιέρας και πραγματικά ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε στους καλεσμένους μας τη νεότερη προσθήκη στο στόλο μας, το Celesytal Experience. Αναγνωρίζουμε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ανησυχία σχετικά με την πανδημία και θέλουμε να καθησυχάσουμε τους επισκέπτες μας, όταν κάνουν κράτηση για τις κρουαζιέρες μας. Έτσι, είμαστε περήφανοι που είμαστε από τους πρώτους στην κρουαζιέρα που εντάσσουμε στην τιμή της κρουαζιέρας ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη για COVID, για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν το πρώτο εξάμηνο τους 2021, καθώς και all-inclusive κρουαζιέρες σε ελκυστικές  τιμές για να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθησή τους και να προχωρήσουν σε κρατήσεις για τις διακοπές που έχουν ονειρευτεί και πιθανότατα χρειάστηκε να αναβάλλουν τον προηγούμενο χρόνο, ως αποτέλεσμα της πανδημίας» 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα