Τρεις μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρας των ΗΠΑ συνεχίζουν να ακυρώνουν τα προγράμματά τους

09 Oct 2020, 11:53 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Τρεις μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρας των ΗΠΑ συνεχίζουν να ακυρώνουν τα προγράμματά τους

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τρεις μεγάλες εταιρίες κρουαζιέρας, οι Carnival, Royal Caribbean και Norwegian Cruise Line, συνεχίζουν να ακυρώνουν τα προγράμματά τους λόγω της πανδημίας. 

Νωρίτερα, ο Λευκός Οίκος είχε επεκτείνει την περίοδο αναστολής κρουαζιέρων στις νερά των ΗΠΑ μέχρι το Νοέμβριο, και τώρα οι ίδιες οι εταιρίες επεκτείνουν χρονικά την αναστολής των προγραμμάτων τους περαιτέρω της περιόδου αυτής.

Οι πιο πρόσφατες ανακοινώσεις περί ακυρώσεων προέρχονται από την Royal Caribbean η οποία ανέστειλε τα ταξίδια του πλοίου Quantum of the Seas μέχρι το Μάρτιο του 2021. Η εταιρία έλαβε αυτή την απόφαση μια ημέρα μετά την ανακοίνωσή της ότι δεν θα πραγματοποιήσει κρουαζιέρες ούτε και το Νοέμβριο, παραπέμποντας στην έναρξή τους το Δεκέμβριο.

Η Carnival Cruises ακύρωσε όλες τις κρουαζιέρες του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου με εξαίρεση 6 πλοία που θα αναχωρούν από 2 λιμάνια της Φλόριντα και θα συνεχίσουν τα ταξίδια τους μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Τα πλοία που θα πραγματοποιούν αυτά τα δρομολόγια είναι τα Carnival Breeze, Carnival Conquest, Carnival Elation, Carnival Horizon, Carnival Liberty και Carnival Sunrise.

Η Norwegian Cruise Line ακύρωσε όλες τις κρουαζιέρες μέχρι το Νοέμβριο και τρεις εξ αυτών μεταφέρθηκαν για τον Απρίλιο του 2021 και θα πραγματοποιηθούν με τα πλοία Norwegian Star, Norwegian Spirit και Norwegian Dawn.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα