P&O Cruises: Ακυρώνονται όλες οι κρουαζιέρες έως τους πρώτους μήνες του 2021

17 Sep 2020, 14:01 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

P&O Cruises: Ακυρώνονται όλες οι κρουαζιέρες έως τους πρώτους μήνες του 2021

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Aκυρώνονται όλες οι κρουαζιέρες της P&O Cruises μέχρι τους πρώτους μήνες του 2021, έπειτα από απόφαση της εταιρίας να επεκτείνει την περίοδο κατά την οποία θα παραμείνει ανενεργή στις θάλασσες, εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας.

Όλες οι κρουαζιέρες στην Καραϊβική ακυρώνονται έως τα τέλη του Ιανουαρίου του 2021 και όλες από και προς το Σαουθάμπτον έως τον Φεβρουάριο του ερχόμενου έτους.

Η αρχική εκτίμηση της εταιρίας ήταν οτι θα μπορούσε να συνεχίσει τα δρομολόγιά της στα τέλη Νοεμβρίου, ωστόσο οι περιορισμοί στα ταξίδια λόγω κορωνοϊού οδήγησαν σε περαιτέρω ακυρώσεις.

Την ίδια ώρα, η εταιρία επεξεργάζεται  σε συνεργασία με ειδικούς και την κυβέρνηση τρόπους εφαρμογής πρωτοκόλλων υγείας στο ανώτατο επίπεδό τους, μόλις ξεκινήσουν οι κρουαζιέρες.

Όλοι οι ταξιδιώτες με κρατήσεις για ακυρωμένη κρουαζιέρα, θα ειδοποιηθούν από την εταιρία και θα λάβουν αυτόματα πίστωση για μελλοντική κρουαζιέρα στο 125% του κόστους ή εναλλακτικά επιστροφή του χρηματικού ποσού μετά τη συμπλήρωση ειδικής φοράς στη σελίδα της.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα