Celestyal Cruises: Κρουαζιέρες σε μικρότερα Ελληνικά λιμάνια το 2021 και 2022

18 May 2020, 15:12 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Celestyal Cruises: Κρουαζιέρες σε μικρότερα Ελληνικά λιμάνια το 2021 και 2022

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μικρότερα λιμάνια για μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια θα περιλαμβάνουν τα προγράμματα κρουαζιέρας της Celestyal Cruises το 2021 και το 2022.

Τα προγράμματα αυτά είναι ήδη διαθέσιμα προς κράτηση.

Οι νέοι προορισμοί Σύρος, Άγιος Νικόλαος και Θεσσαλονίκη, συμπληρώνουν τα υπάρχοντα δρομολόγια και μεγιστοποιούν το χρόνο παραμονής στη στεριά για τους ταξιδιώτες, δήλωσε η διευθύντρια του Εμπορικού τμήματος, Leslie Peden.

Επιπλέον, θα υπάρξουν περαιτέρω ημερομηνίες στη δημοφιλή κρουαζιέρα «Βήματα του Αποστόλου Παύλου».

Το νέο χειμερινό πρόγραμμα «Iconic voyage of discovery» έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τα διαφορετικά ενδιαφέροντα των ταξιδιωτών το χειμώνα και θα περιλαμβάνει τη Σύρο. Επιπλέον, όλα τα ταξίδια περιλαμβάνουν μια ολόκληρη ημέρα στη Σαντορίνη.

Το Ηράκλειο αντικαθίσταται με τον Άγιο Νικόλαο στο πρόγραμμα «Idyllic Aegean» 7 διανυκτερεύσεων από τον Πειραιά.

Η Celestyal Cruises αλλάζει και το δρομολόγιο «Versatile Aegean» και προσθέτει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Επιδιώκει δε να μεγιστοποιήσει το χρόνο στην ξηρά ενώ στη Θεσσαλονίκη θα είναι δυνατή η επιβίβαση και αποβίβαση επιβατών.

Η εταιρία ακύρωσε τη διαμονή στην Αλεξάνδρεια στο δρομολόγιο «Three Continents» και θα κατευθύνεται στο εξής απευθείας από τον Πειραιά στο Πορτ Σάιντ της Αιγύπτου. Αυτό θα επιτρέψει στους ταξιδιώτες να απολαύσουν στο μέγιστο το ημερήσιο ταξίδι στο Κάιρο, με επίσκεψη στις πυραμίδες της Γκίζας.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα