Η Royal Caribbean ακυρώνει όλες τις κρουαζιέρες μέχρι τα μέσα Μαϊου

26 Mar 2020, 12:35 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Η Royal Caribbean ακυρώνει όλες τις κρουαζιέρες μέχρι τα μέσα Μαϊου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Royal Caribbean αποφάσισε να επαναλειτουργήσει τα προγράμματα κρουαζιέρας στις 12 Μαϊου, επεκτείνοντας την περίοδο κατά την οποία δεν θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες, ενώ στην περίπτωση της Alaska cruises οι κρουαζιέρες θα ξεκινήσουν ακόμη αργότερα.

Αρχικά, η εταιρία είχε ανακοινώσει την ακύρωση όλων των προγραμμάτων της έως τις 11 Απριλίου εξαιτίας της κρίσης του κορωνοϊού, όμως δεδομένης της συνεχιζόμενης κατάστασης δημόσιας υγείας παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι τα πλοία της (25) θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια για άλλες 4 εβδομάδες.

Οι αναχωρήσεις από την Αλάσκα, τον Καναδά και τη Νέα Αγγλία (ΗΠΑ) θα πραγματοποιηθούν από την 1η Ιουλίου όπως πιθανολογεί η εταιρία σε ανακοίνωσή της. Αυτό οφείλεται στο κλείσιμο των λιμανιών και την απόφαση της κυβέρνησης του Καναδά να απαγορεύσει όλες τις μη αναγκαίες εισόδους διεθνών επισκεπτών μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Οι επιβάτες των ακυρωμένων κρουαζιέρων μπορούν να ζητήσουν επιστροφή των χρημάτων τους ή να λάβουν πίστωση 125% της τιμής της κρουαζιέρας για άλλη κρουαζιέρα έως και το τέλος του 2021.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα