Aida: Αναστολή των προγραμμάτων κρουαζιέρας έως τις αρχές Απριλίου

13 Mar 2020, 16:11 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Aida: Αναστολή των προγραμμάτων κρουαζιέρας έως τις αρχές Απριλίου

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σταματά όλα τα προγράμματα κρουαζιέρας του στόλου 14 πλοίων της η εταιρία κρουαζιέρας Aida Cruises μέχρι τις αρχές Απριλίου την ώρα που όλο και περισσότεροι προορισμοί στον κόσμο "κλείνουν" τα λιμάνια κρουαζιέρας σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού στον πληθυσμό.

Τις ερχόμενες 3-4 ημέρες, τα κρουαζιερόπλοια της εταιρίας θα σταματήσουν τα προγράμματά τους σε κατάλληλες τοποθεσίες για τον επαναπατρισμό των ταξιδιωτών, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Aida.

Οι επιβάτες που έκαναν κράτηση για επόμενη αναχώρηση μπορούν να αλλάξουν δωρεάν την κράτησή τους για μελλοντικό ταξίδι μέσω της εταιρίας, με την ίδια να δηλώνει αισιόδοξη οτι θα μπορέσει να διεξάγει τις κρουαζιέρες της σε μεγάλο βαθμό όπως είναι ήδη προγραμματισμένες από τις 5 Απριλίου και μετά.

Πρόσφατα η εταιρία, όπως και άλλες στο χώρο της κρουαζιέρας, αναγκάστηκαν να αλλάξουν τις προγραμματισμένες προσεγγίσεις τους καθώς τα ΗΑΕ, προορισμοί στην Καραϊβική και τη Μεσόγειο (Ισπανία) κλείνουν τα λιμάνια κρουαζιέρας. Η Princess Cruises, η οποία ανήκει στον όμιλο Carnival, όπως και οι Aida και Celestyal Cruises, προέβη σε αναστολή του προγράμματός τους.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα