Explorer of the Seas: Κρουαζιέρες στην Α. Μεσόγειο & τα ελληνικά νησιά το 2020

04 Dec 2019, 12:53 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Explorer of the Seas: Κρουαζιέρες στην Α. Μεσόγειο & τα ελληνικά νησιά το 2020

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με την επικείμενη ανακαίνιση του ύψους $110 εκατομμυρίων δολλαρίων το Explorer oft he Seas θα εμπλουτιστεί με τις «αγωνιστικές» νεροτσουλήθρες The Perfect Storm, το ιταλικό εστιατόριο Giovanni’s Italian Kitchen, έναν επανασχεδιασμένο χώρο πισινών σε στυλ resort με το signature poolside bar The Lime & Coconut καθώς και επανασχεδιασμένους ειδικούς χώρους για παιδιά και εφήβους.

Ξεκινώντας στις 7 Μαίου 2020, το Explorer –το πρώτο ενισχυμένο κρουαζιερόπλοιο με αναχωρήσεις από Ρώμη (Τσιβιταβέκια) – θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες 7- και 9 διανυκτερεύσεων σε Ιταλία και ελληνικά νησιά, Σαντορίνη, Μύκονο και Κρήτη.

Συναρπαστικές δραστηριότητες εν πλώ!

Οι επιβάτες του ExploreroftheSeas εκτός από το FlowRiderτον προσομειωτήsurf, τα γήπεδα μπάσκετ,ποδοσφαίρου και βόλευ– τους τοίχους αναρρίχησης καιmini-golf μπορούν να απολαύσουν: 

The Perfect Storm, δύο νεροτσουλήθρες που θα σας ανεβάσουν τους παλμούς της καρδιάς, στα 3 καταστρώματα που εκτείνονται, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη! Στον Cyclone και Typhoon, τις 2 νεροτσουλήθρες που απαρτίζουν το Perfect Storm οι επιβάτες θα επιδοθούν στον απόλυτο αγώνα ταχύτητας κάνοντας ελιγμούς στο νερό.

Ένας επανασχεδιασμένος χώροςπισίνας  με μεγαλύτερη ποικιλία καθισμάτων και σκίασης με casitas, κρεβάτια παραλίας και αιώρες  Οι επιβάτες επίσης μπορούν να αποδράσουν στο ανακαινισμένο χώρο μόνο για ενηλίκους, το Solarium και να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης.

The Lime & Coconut, τονέο signature bar δίπλα στη πισίνα. Σε τρία επίπεδα με συνοδεία ζωντανής μουσικής σερβίρονται κοκτέιλ ενώ από το rooftopdeck  έχετε απρόσκοπτη θέα .

Γαστρονομικές Απολαύσεις σε άλλο επίπεδο 

Πραγματοποιώντας κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, οι επιβάτες του Explore of The Seas θα μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερες γεύσεις από όλο τον κόσμο! Η Royal Caribbean εγκαινιάζει νέα εστιατόρια, bars και lounges που περιλαμβάνουν ασιατική κουζίνα στο Izumi, το αγαπημένο Chops Grille American steak house, το Boleros Latin lounge, το Schooner Bar και άλλους χώρους. Πιο συγκεκριμένα:

Giovanni’s Italian Kitchen. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν από αυθεντικά ιταλικά πιάτα στην επανασχεδιασμένη trattoriaμε μια πιο μοντέρνα πινελιά και  πίτσες με χειροποίητη ζύμη ψημένες στον παραδοσιακό φούρνο. Όλα αυτά με συνοδεία ποικιλίας κρασιών και limoncellos

Playmakers Sports Bar & Arcade, το μέρος όπου οι επιβάτες μπορούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε μια από τις 52 οθόνες, να παίξουν arcade βιντεοπαιχνίδια και να τρώνε σνακ από το μπαρ πίνοντας κρύες μπύρες .

Johnny Rockets Express προσφέρει δίπλα στη πισίνα American favorites

Starbucks προσφέρει signature menu από ροφήματα και γλυκίσματα

Νέες δραστηριότητες και επιλογές διασκέδασης στο ανακαινισμένο Explore of The Seas. Επιλέξτε από lasertag μέχρι τους επανασχεδιασμένους και ριζικά αναδιαμορφωμένους χώρους για εφήβους:

Glow-in-the-darklasertagκάνει ντεμπούτο στοStudioB, έναν χώρο που μετατρέπεται επίσης σε παγοδρόμιο για τους επιβάτες και εντυπωσιακά shows. 

Adventure Ocean: Αποκτά εντελώς διαφορετική όψη μετά την ανακαίνισή του σε χώρους ειδικά σχεδιασμένους για βρέφη και μικρά παιδιά. Το πολυβραβευμένο πρόγραμμα για μικρούς επιβάτες και τις οικογένειές τους περιλαμβάνει συγκλονιστικές δραστηριότητες. Παιδιά 6 έως 12 ετών μπορούν να επιλέξουν την δική τους περιπέτεια ενώ μωρά και νήπια 3-5 ετών απολαμβάνουν ειδικά σχεδιασμένους χώρους. 

Οι έφηβοι θα διασκεδάζουν σε έναν χώρο αποκλειστικά για αυτούς, εντελώς μεταμορφωμένο όπου θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις τελευταίες ταινίες, να παίξουν παιχνίδια, να ακούσουν μουσική και να έχουν πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό εξωτερικό deck

Το Explorer θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Ανατολική Μεσόγειο ενώ το ενισχυμένο Allure of the Seas, της κατηγορίαςOasisClassθα πραγματοποιεί επίσης κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων στη Δυτική Μεσόγειο από Βαρκελώνη από τον Μάιο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2020.

Μετά στη καλοκαιρινή σαιζόν στην Ανατολική Μεσόγειο το Explorer θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Καραιβική.Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν κρουαζιέρες 5 έως 9 διανυκτερεύσεις σε Ανατολική και Δυτική Καραιβικήαπό και προς Miami, περιλαμβάνοντας στο δρομολόγιο στάση στο νέο ιδιωτικό νησί στη Καραιβική– Perfect Day at Coco Cay..

Το Explorer of the Seas είναι το τέταρτο κρουαζιερόπλοιο στη κατηγορίαVoyagerClassπου ανακαινίζεται στο πλαίσιο του προγράμματος της RoyalCaribbean για εκσυγχρονισμό του στόλου της! Μια επένδυση πάνω από  $1 δις δολλάρια, σε 10 κρουαζιερόπλοια σε διάρκεια 4 ετών, εμπλουτίζοντας την εμπειρία και τη διαμονή των ταξιδιωτών. 

Τo Οasis of The Seas από τον Μάιο του 2020 θα ταξιδεύει στη Καραιβική από τη Νέα Υόρκη

Eντωμεταξύ, το εμβληματικό Oasis of the Seas, το κρουαζιερόπλοιο που έφερε επανάσταση στη βιομηχανία της κρουαζιέρας, ύστερα από εργασίες ύψους 165 εκ δολλαρίων που διήρκησαν 63 ημέρες επέστρεψε στη Νότια Φλόριντα. Θα προσφέρει νέες εμπειρίες και διαθέτει νέους χώρους περιλαμβάνοντας το barbecue restaurant, Portside BBQ, την αγαπημένη ψηλότερη τσουλήθρα σε κρουαζιερόπλοιο–την Ultimate Abyss– το δημοφιλές live Music Hall, και τον επανασχεδιασμένο χώρο της πισίνας. Το Oasis θα πραγματοποιεί τώρα κρουαζιέρες 7 νυχτών σε Ανατολική και Δυτική Καραϊβική από το Μαϊάμι πριν κατευθυνθεί στο μεγάλο Μήλο τον Μάιο του 2020, όπου θα είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που θα αναχωρεί από τη Νέα Υόρκη!

Top Deck Συγκινήσεις

The Ultimate Abyss – Ημεγαλύτερητσουλήθρατουκόσμουσεκρουαζιερόπλοιοπουεκτείνεταισε 10 επίπεδα! Ανδρεναλίνησταύψη, είστεέτοιμοιναδοκιμάσετεταόριασας; 

The Perfect Storm –Στον  Cyclone και Typhoon και Supercell τις 3 νεροτσουλήθρες που απαρτίζουν το PerfectStorm οι επιβάτες θα επιδοθούν στον απόλυτο αγώνα ταχύτητας κάνοντας ελιγμούς στο νερό. 

Επανασχεδιασμένος χώρος της πισίνας – Με το aquapark για τα παιδιά Splash away Bay, το signature poolbar TheLime & Coconut, με μεγαλύτερη ποικιλία καθισμάτων και σκίασης με casitas, κρεβάτια παραλίας και αιώρεςlive μουσική. Οι μέρες και οι νύχτες στη θάλασσα αποκτούν μια εντελώς νέα έννοια.

Μοναδικές Γαστρονομικές Απολαύσεις 

Portside BBQ– Το εστιατόριο barbecueσερβίρει αυθεντικό μενού με μεγάλη επιλογή από κρέας εμπνευσμένο από τα καλύτερα barbecueστις Η.Π.Α.

Playmakers Sports Bar & Arcade –Με 80 οθόνες τηλεόρασης,tabletopgames, αγαπημένα arcade παιχνίδια, Owner’s Box VIParea, επιλογές από το bar και παγωμένες μπύρες, το Playmakersείναι το μέρος που όλη η οικογένεια μπορεί να διασκεδάσει. 

Bionic Bar by Makr Shakr – Έναμπάρμεbartenders… ρομπότ! Επιλέξτε το ποτό που προτιμάτε, συστατικά και μπροστά στα μάτια σας θα δημιουργήσουν το κοκτέηλ που θέλετε!

El Loco Fresh – Προσφέρειμεξικάνικοφαγητόtacos, burritos, quesadillas,mini σαλάτεςκαιπολλάακόμα.

Sugar Beach – Με περισσότερες από 220 επιλογές από καραμέλες και νέα γωνιά με παγωτό είναι αδιαμφιβήτητα η πιο γλυκιά γωνιά του κρουαζιερόπλοιου. 

Μοναδικές επιλογές διασκέδασης και shows

Aqua80–Στο AquaTheater,θα κάνει ντεμπούτο ένα εντελώς νέο aquashowπου θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό! Βουτιές από ψηλά, ακροβατικά και αγαπημένες μουσικές από τα 80s.

One Sky – Μια νέα εντυπωσιακή παραγωγή της RoyalCaribbeanστο RoyalTheater, με εντυπωσιακές χορογραφίες και πρωτότυπη μουσική!

Spotlight Karaoke– Είτε στη κεντρική σκηνή είτε σε δύο μικρότερα ιδιωτικά δωμάτια διασκεδάστε με τις αγαπημένες σας μελωδίες και δοκιμάστε τις φωνητικές σας ικανότητες. 

Music Hall – Ένας χώρος μεliveμουσική κάνει το ντεμπούτο του σε κρουαζιερόπλοιο OasisClass με livecoverbands, μεγάλοdancefloor, μπιλιάρδο και 2 επίπεδα με καθίσματα. 

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια

All-newAdventureOcean– Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για παιδιά έως 12 ετών! Φιλοξενεί διαδραστικές, βιωματικές εμπειρίες και το πολυβραβευμένο πρόγραμμα ενθαρρύνει τους μικρούς επισκέπτες να επιλέξουν την περιπέτειά τους σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον. 

Social298 –Ένας νέος χώρος αποκλειστικά για εφήβους με κονσόλες gaming, μουσική, ταινίες, γωνιές για χαλάρωση και εξωτερικό ειδικό deck, τοPatio.

Glow-in-the-darklasertag–Δύο ομάδες σε έναν αγώνα πρίν την εξαφάνιση– Yetis καιSnowshifters– θα αγωνιστούν για να καταλάβουν τη μυθική παγωμένη πόλη.

RoyalEscapeRoom – MissionControl: Apollo 18–Οι επισκέπτες θα μπούν σε ένα escaperoom- ρεπλίκα του αυθεντικού ControlRoom της Αποστολής Apollo, και θα προσπαθήσουν λύνοντας γρίφους να πραγματοποιήσουν με επιτυχία την εκτόξευση του Apollo 18.

Στο ανακαινισμένο Oasis also οι ταξιδιώτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ειδικό mobileapp, να πραγματοποιήσουνcheckinγια τη κρουαζιέρα τους από το κινητό τους τηλέφωνο και όταν επιβιβαστούν να απολαύσουν μια σειρά από υπηρεσίες, όπως ψηφιακό κλειδί για την είσοδο στα δωμάτια, τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν και να οργανώνουν δραστηριότητες για κάθε μέρα, να πραγματοποιούν κρατήσεις στα εστιατόρια, εκδρομές και κρατήσεις στα shows.

To Oasis είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο κατηγορίας Oasis Class–τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου– το οποίο εκσυγχρονίζεται στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού του στόλου της Royal Caribbean. Μια επένδυση ύψους άνω του 1 δις δολλαρίων, σε 10 κρουαζιερόπλοια σε διάστημα 4 ετών.

Η Royal Caribbean International καινοτομεί για περισσότερα από 50 χρόνια. Κάθε νέα κατηγορία κρουαζιερόπλοιων είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα που ενσωματώνει τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας και προσφέρει τις πιο up to date guest experiences για τον περιπετειώδη ταξιδιώτη.  Η εταιρεία έχει δρομολόγια σε περισσότερους από 270 προορισμούς σε 72 χώρες σε έξι ηπείρους, περιλαμβάνοντας το ιδιωτικό νησί της  RoyalCaribbean στις Μπαχάμες το CocoCay, το πρώτο ιδιωτικό νησί στο Perfect Day Ιsland Collection. Η Royal Caribbean έχει επίσης ψηφιστεί ως καλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας “Best Cruise Line Overall” για 16 συνεχόμενα χρόνια στο Travel Weekly Readers’ ChoiceAwards.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας και ταυτόχρονα κορυφαίο touroperator εισερχόμενου τουρισμού με υψηλή τεχνογνωσία στην απόλυτη εξυπηρέτηση του σύγχρονου ταξιδιώτη. 

Από την ίδρυσή του το 1962, από τον Αναστάσιο Στυλιανόπουλο, έως σήμερα, το Navigator εμπιστεύονται όλοι σχεδόν οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας βιομηχανίας της κρουαζιέρας. Έτσι σήμερα, με επικεφαλής τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο, ο Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος marketing και πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία των εταιριώνRoyalCaribbeanInternational, CelebrityCruises και AzamaraClubCruises και στρατηγικός συνεργάτης των OceaniaCruises, SilverseaCruises, PaulGauguinCruises, LueftnerCruises, A-RosaCruises, CompagnieDuPonant, CrucerosAustralis,OceanwideExpeditions,SeaCloudCruises, SeaDreamYachtClub,VarietyCruises, VikingCruises, VolgaDreamCruises.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα