Κρουαζιέρα: Η Viking επιστρέφει στην Κων/πολη με πρόγραμμα στα ελληνικά νησιά και την Αθήνα

18 Sep 2019, 12:19 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Κρουαζιέρα: Η Viking επιστρέφει στην Κων/πολη με πρόγραμμα στα ελληνικά νησιά και την Αθήνα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στάσεις σε ελληνικά νησιά και διανυκτέρευση στην Αθήνα περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα κρουαζιέρας που ανακοίνωσε για το 2021 η εταιρία Viking.

Το πρόγραμμα ονομάζεται «Ancient Mediterranean Treasures», είναι διάρκειας 8 ημερών και ξεκινά από την Αθήνα για να ολοκληρωθεί στην Κωνσταντινούπολη, με διανυκτερεύσεις και στις 2 αυτές πόλεις.

Το πρόγραμμα αυτό σηματοδοτεί την επιστροφή της εταιρίας στην Κωνσταντινούπολη, η οποία περιλαμβάνεται σε άλλα 4 νέα δρομολόγια στη Μεσόγειο για το 2021 (Ancient Adriatic Treasures, Ancient Mediterranean Antiquities, Iconic Mediterranean Treasures και Mediterranean's Iconic Shores).

Η κρουαζιέρα που περιλαμβάνει Ελλάδα ξεκινά τον Απρίλιο του 2021 και θα πραγματοποιηθεί από το βραβευμένο πλοίο χωρητικότητας 930 επιβατών, Viking Sky®.

Η κρουαζιέρα περιλαμβάνει στάσεις στην Κωνσταντινούπολη, την Τροία, την Έφεσσο, τη Ρόδο, το Ηράκλειο και την Αθήνα. Στην Αθήνα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στη Βουλή, το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Ναό του Ολυμπίου Διός και τον Παρθενώνα. Η εταιρία προσφέρει επίσης στους πελάτες της προνομιακή πρόσβαση στην έκθεση του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα