Κρουαζιέρα: 70.000 κρύσταλλοι Swarovski σε καμπίνα στο MSC Bellissima

09 Sep 2019, 14:54 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Κρουαζιέρα: 70.000 κρύσταλλοι Swarovski σε καμπίνα στο MSC Bellissima

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Μια νέα καμπίνα που είναι διακοσμημένη με 70.000 αστραφτερούς κρυστάλλους Swarovski αποκάλυψε η MSC Cruises στο κρουαζιερόπλοιό της MSC Bellissima, το οποίο βαπτίστηκε τον περασμένο Μάρτιο και υπόσχεται να τιμήσει το όνομά του ως «το πιο όμορφο».

Η καμπίνα Crystal Cabin δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Swarovski, η οποία μετρά 10 χρόνια μεταξύ των δύο εταιριών, από το 2008, όταν εισήχθη η πρώτη Swarovski σκάλα στο κρουαζιερόπλοιο MSC Fantasia. Αυτές οι σκάλες είναι τοποθετημένες σε 8 πλοία του στόλου της εταιρίας.

Η καμπίνα του MSC Bellissima σχεδιάστηκε από την De Jorio Design, και βρίσκεται στο MSC Yacht Club, το αποκαλούμενο ως πλοίο μέσα στο πλοίο, και αναγνωρίζεται από την επενδυμένη με κρυστάλλους πόρτα της. Εντός αυτής, ακόμη και οι τοίχοι είναι «ντυμένοι» με Swarovski σε μοτίβο κοραλιών, αλλά και τα κομοδίνα και το τραπέζι. Επιπλέον, ειδικός φωτισμός δημιουργεί μια ιδιαίτερη διάθεση.

Εκτός από τη καμπίνα, το πλοίο θα διαθέτει σκάλα επίσης από Swarovski με 61.000 κρυστάλλους, ενώ το MSC Yacht Club έχει ένα κρυστάλλινη τραπεζαρία με φωτισμό led με 500.000 κρυστάλλους ανά τ.μ.

Στο MSC Yacht Club οι επισκέπτες απολαμβάνουν την ατμόσφαιρα ενός ιδιωτικού γιωτ έχοντας πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες ενός μεγάλου κρουαζιερόπλοιου. Το club είναι ιδανικό μέρος για όσους αναζητούν την απόλυτη εμπειρία, με 95 σουίτες του πλοίου και 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ.

Η Κρυστάλλινη Καμπίνα έχει τον αριθμό 16018 και θα είναι διαθέσιμη προς κράτηση από τα μέσα Νοεμβρίου του 2019 χωρίς επιπλέον κόστος εντός των υπηρεσιών του MSC Yacht Club.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα