Ponant: Κρουαζιέρα στην Ελλάδα με περιηγήσεις σε Ακρόπολη και Δελφούς

26 Jul 2019, 16:55 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Ponant: Κρουαζιέρα στην Ελλάδα με περιηγήσεις σε Ακρόπολη και Δελφούς

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Πρόγραμμα κρουαζιέρας που περιλαμβάνει περιήγηση στην Ακρόπολη και τους Δελφούς ανακοίνωσε η γαλλική εταιρία κρουαζιέρας Ponant σε συνεργασία με το Μουσείο του Λούβρου για το 2020.

Συγκεκριμένα, το 2020 θα πραγματοποιηθούν δύο νέες κρουαζιέρες με επίκεντρο τον πολιτισμό σε ένα μεγάλο εύρος προορισμών.

Το ένα από αυτά έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό τη Βενετία, και θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 23 Αυγούστου του 2020, με τίτλο «Οι πολιτιστικοί θησαυροί της Αδριατική». 

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον πολιστιμό και καλλιτεχνικά θαύματα της αρχαίας Ελλάδας και της Αδριατικής, με περάσματα από τη Διώρυγα της Κορίνθου και επισκέψεις στην Ακρόπολη και τους Δελφούς.

Στην κρουαζιέρα θα βρίσκονται και ο διευθυντής του Τμήματος Διακοσμητικών Τεχνών του Λούβρου, Jannic Durand, και ο διευθυντής του τμήματος Ελληνικών, Ετρουσκικών και Ρωμαϊκών Αρχαιοτήτων, Ludovic Laugier, οι οποίοι θα μοιράζονται τις γνώσεις τους μέσα από μια σειρά συνεδρίων.

Η άλλη κρουαζιέρα θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2020, με τίτλο «Οι θησαυροί του Περσικού Κόλπου», και αναχώρηση από τη Μουσκάτ στις 19 Νοεμβρίου και άφιξη στο Ντουμπάι μέσω Κατάρ και Άμπου Ντάμπι στις 27 Νοεμβρίου.

Η Ponant προσφέρει τις 2 κρουαζιέρες σε ειδική τιμή προσφοράς, η οποία αναμένεται να αυξηθεί. Η κρουαζιέρα στην Αδριατική κοστίζει 3.560 ευρώ το άτομο και στον Περσικό Κόλπο 3.550 ευρώ το άτομο.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα