Βενετία: Νέο συμβάν με κρουαζιερόπλοιο - Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε σύγκρουση στο λιμάνι

09 Jul 2019, 10:54 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Βενετία: Νέο συμβάν με κρουαζιερόπλοιο - Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε σύγκρουση στο λιμάνι

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Παρολίγο νέα σύγκρουση κρουαζιερόπλοιου στη Βενετία το βράδυ της Κυριακής, με το Costa Deliziosa το οποίο προσέγγισε επικίνδυνα την προβλήτα στο Giardini όπου ελάμβανε χώρα το η Μπιενάλε, να αποφεύγει την τελευταία στιγμή ατύχημα με γιώτ και άλλα πλεούμενα.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, το πλοίο, το οποίο έχει μήκος 300 μέτρων και χωρητικότητα 2.800 επιβατών, παρουσιάζεται σε βίντεο να αποφεύγει τη σύγκρουση την τελευταία στιγμή.

H La Reppublica μεταδίδει ότι λόγω καταιγίδας το πλοίο Costa Deliziosa κινδύνευσε να συγκρουστεί με πλεούμενα και μόνο την τελευταία στιγμή οι κυβερνήτες ανέκτησαν τον έλεγχό του.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουνίου, κρουαζιερόπλοιο της MSC Cruises στη Βενετία ξαφνικά τέθηκε εκτός ελέγχου και προσέκρουσε σε άλλο κρουαζιερόπλοιο γεμάτο επιβάτες με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις άνθρωποι. Η MSC απέδωσε το συμβάν σε τεχνικό πρόβλημα.

Έχουν εκφραστεί έντονες αντιρρήσεις για τις προσεγγίσεις μεγάλων κρουαζιερόπλοιων στη Βενετία, ιδιαίτερα έπειτα από το συμβάν του Ιουνίου, και οι συζητήσεις αυτές αναμένεται να ενταθούν μετά το περιστατικό της Κυριακής.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα