Στην Ελλάδα το υπερπολυτελές, νέας γενιάς κρουαζιερόπλοιο Celebrity Edge

31 May 2019, 16:45 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Στην Ελλάδα το υπερπολυτελές, νέας γενιάς κρουαζιερόπλοιο Celebrity Edge

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Mε 2.500 επιβάτες και 1.400 μέλη πληρώματος κατέπλευσε χθες στο λιμάνι του Πειραιά το πολυτελές, νέας γενιάς κρουαζιερόπλοιο της Celebrity Cruises, Celebrity Edge, έπειτα από προηγούμενη στάση στη Σαντορίνη. Σήμερα το πλοίο κατευθύνεται στη Μύκονο.

Το κρουαζιερόπλοιο έχει χωρητικότητα σχεδόν 3.000 επιβατών, μήκος 306 μέτρα και φέρει σημαία Μάλτας.

Πρόκειται για το πρώτο πλοίο στον κόσμο που δημιουργήθηκε σε τρισδιάστατο περιβάλλον, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και περιλαμβάνει εντυπωσιακό ντιζάιν που επιμελήθηκε ομάδα αρχιτεκτόνων στην οποία περιλαμβάνεται και ο βραβευμένος interior designer Kelly Hoppen MBE.

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο παραδόθηκε στην Celebrity Cruise, που ανήκει στη Royal Caribbean, πριν από ένα μήνα και εγκαινιάζει μια νέα κλάση πλοίων που ονομάζονται «Edge».

Θα εκτελεί δρομολόγια από τη Βαλένθια μέχρι τη Βαλέττα και από το Μονακό μέχρι τη Μύκονο, με δύο νέες προσεγγίσεις στο Ναύπλιο και το Santa Margherita στην ιταλική ριβιέρα.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Amalfi Coast & Greek Isles του 2019, με αναχώρηση και επιστροφή στη Ρώμη, περιλαμβάνει προσεγγίσεις στη Σαντορίνη, την Αθήνα, τη Μύκονο, το Ναύπλιο και το Κατάκολο.

Οι ημερομηνίες έναρξης των δρομολογίων είναι 25 Μαϊου, 19 Αυγούστου, 9 και 30 Σεπτεμβρίου και 21 Οκτωβρίου.

Το πλοίο περιλαμβάνει 2 νέους τύπους καμπίνας (Iconic Suites και Edge Villas) με υπηρεσίες πολυτελείας όπως προσωπικό μπάτλερ, ιδιωτικό εστιατόριο, αποκλειστική χρήση καθιστικού και καταστρώματος για ηλιοθεραπεία κτλ.

Διαθέτει 4 μεγάλα εστιατόρια, το ιταλικό Tuscan, το κυπριακό Cyprus Restaurant, το γαλλικό Normandie και το αμερικανικό με διεθνείς επιρροές Cosmopolitan, τα οποία προσφέρουν γεύματα πολυτελείας από διαφορετικές κουζίνες.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα