To πολυτελέστερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου στο λιμάνι του Πειραιά

23 Apr 2019, 16:13 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

To πολυτελέστερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου στο λιμάνι του Πειραιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου που κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά, το “SPECTRUM OF THE SEAS”, υποδέχθηκαν ο Αναπληρωτής Διευθύνοντος Συμβούλου Capt. Weng Lin και στελέχη της ΟΛΠ Α.Ε. παρουσία  και άλλων παραγόντων της κρουαζιέρας.

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο (Απρίλιος 2019) μήκους 348 μ., ζυγίζει 168.000 τόνους, έχει χωρητικότητα 4.246 επιβατών και διαθέτει ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο υπάρχει στον τομέα της τεχνολογίας και διασκέδασης, ενώ στοίχισε περίπου 1 δις δολάρια η κατασκευή του.

Κατά την εθιμοτυπική τελετή ο Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. επέδωσε στον πλοίαρχο Cpt. Charles Sigmund Teige, τιμητική πλακέτα και δώρα (βιβλία), επισημαίνοντας: “ο Πειραιάς διαθέτει το μεγαλύτερο terminal κρουαζιέρας της Ανατολικής Μεσογείου και αποτελεί ένα σύγχρονο και ασφαλές λιμάνι που μπορεί να φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα πλοία στον κόσμο παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO”. 

Να σημειωθεί ότι από τις προκρατήσεις για το 2019 αλλά και από τα στοιχεία του α’ τριμήνου προκύπτουν θετικά μηνύματα για το λιμάνι του Πειραιά και ιδιαίτερα η αύξηση του homeporting που αποτελεί στρατηγικό στόχο της Διοίκησης της ΟΛΠ Α.Ε. 

Ένα ακόμη νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο το “BOUGAINVILLE” που ναυπηγήθηκε τον Απρίλιο του 2019 υποδέχθηκαν εκπρόσωποι της Διοίκησης της ΟΛΠ Α.Ε. και παρέδωσαν στον πλοίαρχο Cpt. Remi Genevaz τιμητική πλακέτα και βιβλία για τη βιβλιοθήκη του πλοίου.

Το κρουαζιερόπλοιο “BOUGAINVILLE” που πραγματοποιεί το παρθενικό του δρομολόγιο και ταξιδεύει στα ελληνικά νησιά, ανήκει στην εταιρεία PONANT η οποία δραστηριοποιείται με τρία πλοία σε κρουαζιέρες πολυτελείας στη Μεσόγειο και θα πραγματοποιήσει πάνω από 23 αφίξεις στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2019.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα