Princess Cruises: Η μεγαλύτερη κρουαζιέρα στον κόσμο το 2021 - Ποιο ελληνικό λιμάνι θα προσεγγίσει

28 Mar 2019, 16:15 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Princess Cruises: Η μεγαλύτερη κρουαζιέρα στον κόσμο το 2021 - Ποιο ελληνικό λιμάνι θα προσεγγίσει

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Tο μεγαλύτερο πρόγραμμα στην ιστορία της παγκόσμιας κρουαζιέρας, σε επίπεδο συνόλου λιμανιών και χωρών που θα προσεγγίσει, θα προσφέρει η εταιρία Princess Cruises το 2021, συμπεριλαμβάνοντας και στάση στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει προσέγγιση στο Γύθειο ενώ νέα λιμάνια αποτελούν το New Plymouth της Ν. Ζηλανδίας και το Mindelo στο Κέιπ Βέρντε.

Η Παγκόσμια Κρουαζιέρα της Princess θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί στη Β. Αμερική, θα έχει διάρκεια 111 ημέρες και θα περιλαμβάνει στάσεις σε 50 προορισμούς σε 32 χώρες, σε 6 ηπείρους. Θα γίνουν επισκέψεις σε 25 μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, και οι επιβάτες θα ταξιδέψουν πάνω από 34.000 ναυτικά μίλια με το κρουαζιερόπλοιο Island Princess.

Η κρουαζιέρα αναχωρεί από το Ft. Lauderdale στις 3 Ιανουαρίου 2021 και από το Λος Άντζελες στις 17 Ιανουαρίου 2021. Επίσης προσφέρεται πρόγραμμα 97 ημερών από το Λος Άντζελες προς το Ft. Lauderdale με αναχώρηση στις 17 Ιανουαρίου.

Οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με τιμές που ξεκινούν από 19.999 δολάρια το άτομο.

Το κρουαζιερόπλοιο Island Princess διαθέτει πάνω από 700 μπαλκόνια, πολυτελή κρεβάτια, επιλογές ειδικών και καθημερινών γευμάτων και διασκέδαση με ζωντανή μουσική και πλούσια θεάματα.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα