Η κρουαζιέρα των ονείρων τους έκρυβε μια έκπληξη στην καμπίνα

22 Jan 2019, 13:37 | ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

TornosNews.gr

Η κρουαζιέρα των ονείρων τους έκρυβε μια έκπληξη στην καμπίνα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η κρουαζιέρα για δύο βρετανούς τον Οκτώβριο, όταν μπαίνοντας στην καμπίνα τους βρήκαν ένα μέλος του πληρώματος να κάνει σεξ με μια γυναίκα στο κρεβάτι.

Ο Bobby και η Mary Jackson πήγαν στη Σιγκαπούρη για την κρουαζιέρα των ονείρων τους προς την Ταϋλάνδη.

Αυτό που αντίκρισαν ήταν εξαιρετικά άσχημο, δήλωσε η 62χρονη Mary Jackson, αναφερόμενη στο περιστατικό.

Αμέσως έκλεισα την πόρτα και ο υπάλληλος καμπίνας μας που ήταν παρών έσπευσε να ενημερώσει τον προϊστάμενό του, είπε. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ίδια, το ζευγάρι κατευθύνθηκε σε διπλανή καμπίνα όπου έμενε η αδελφή της όσο το προσωπικό ασχολούνταν με το περιστατικό. Δεν είμαστε σεμνότυφοι αλλά το θέαμα ήταν σοκαριστικό, συμπλήρωσε, ενώ το συμβάν, όπως είπε, την τραυμάτισε.

Το ζευγάρι είχε πληρώσει 4.800 λίρες για μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα στην Ασία.

Τα παράπονα του ζευγαριού μεταφέρθηκαν στον επικεφαλής σχέσεων με τους επιβάτες όμως το κρουαζιερόπλοιο ήταν γεμάτο και δεν υπήρχε εναλλακτική καμπίνα που να μπορούσε να φιλοξενήσει τους Βρετανούς.

Σύμφωνα με τον Bobby Jackson, οι δυο τους επέστρεψαν στην καμπίνα δοκιμάζοντας να μείνουν εκεί, όμως παρότι η γυναίκα είχε αποχωρήσει, ο άνδρας που εμπλεκόταν στο περιστατικό συνέχιζε να παραμένει. Τελικά, δύο μέλη πληρώματος του πλοίου με λευκές στολές τον έπεισαν να αποχωρήσει. Όπως δήλωσε ο κ. Jackson ο άνδρας φαινόταν διστακτικός και όπως έμαθε ήταν μέλος του πληρώματος του πλοίου. Η ταυτότητα της γυναίκας δεν έχει γίνει γνωστή.

Το ζευγάρι των Βρετανών αποζημιώθηκε με 100 λίρες πόντως για έξοδα στην κρουαζιέρα.

Σα να μην έφτανε αυτό, η Mary Jackson προσβλήθηκε από ιό στο στομάχι και χρειάστηκε να παραμείνει στην ίδια καμπίνα για το υπόλοιπο του ταξιδιού.

Μετά την επιστροφή τους, οι Βρετανοί συνέταξαν επιστολή για τα προβλήματα που συνάντησαν στην κρουαζιέρα προς την Norweigan Cruise Line, με την εταιρία να τους προσφέρει πόντους 200 λιρών οι οποίοι ισχύουν για κρουαζιέρα της εταιρίας μόνο για αυτή τη χρονιά.

Όπως είναι αναμενόμενο, το ζευγάρι δεν ικανοποιήθηκε από την προσφορά της εταιρίας και συζητά για αποζημίωση. 

Σύμφωνα με ασαφή δήλωση της Norwegian για την τύχη του άνδρα και της μυστηριώδους γυναίκας, έχουν ληφθεί οι απαραίτητες ενέργειες.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα